Aquinovic Birtok ("őrjárat")

More
13 years 5 months ago #3575 by danka90
- Ekora hatásfoknál az én döntéseim már nem nyomnak semmit a mérlegen. - ezt elámulva
- Inkább avass be a tervedb?l pont annyiba, amennyir?l tudnom kell, bár talán célszer?bb lenne ezt kevesebb fül el?tt tenni. Majd mondd, miben, hogyan segíthetem ennek végbemenetelét, mert most is azért nem tudtuk tartani az ideális távolságot, mert nekem kellett sokmindent elmondanod. Ezen a szinten bármennyire szeretném, már a határaimat átlépve sem tudok hatékony lenni, így egyszer?en várom az utasításokat. Annyit értek, hogy egyesíteni szeretnéd az egész környéket, így sokkal könnyebb lesz vizssgálódni. Mit kell tennem, hogy ne tartsam fel a haladásod?

Hmm, íme a kráni hadigépezet teljes valójában. Amin mi, helyiek évekig viaskodtunk eredménytelenül, mert mindig mindenki csak egy kicsit szakíthatott az egészb?l, azt egy kráni csapat egy pillanat alatt elfoglalta. Ezért emlegetik ?ket mindenkinél jobban kiemelkedettnek. Na ezt nem felejtem el egyhamar, az biztos.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 5 months ago #3576 by TheElf
- Butaság. - Hallod a rövid és tömör választ egy bokorból, ahonnan egy fekete vértezetbe öltözött gorviki n? érkezik felétek. A vértetek ellenére igen szemrevaló darab.

- Bármennyire is kedvelem ugyanis ezt a csinos elfet, pontosan tudom, hogy ? is csak akkor gondolatolvasó, ha erre áldoz a mágikus energiáiból. Így pedig biztosan nem tudja a te hosszabb távú terveidet. És ahogy sejtem azokat bel?led sem harapófogóval, sem a rendünk vallatási módszereivel nem lenne gyors kiszedni. Hiszen te magad, ha akarnád sem tudnád gyorsan elmondani. Nem tudod, mert ahhoz, hogy elmondd a saját szempontjaidat át is kell gondolni a lehet?ségeket, annyi id? alatt pedig már a terv is megvan. Igaz, olyan döntéseket kell hozni amit egyik gorviki ifjú ember sem szívesen hoz meg... - Mondja feléd, a köszönést, bemutatkozást el is feledve. A pajzsa alapján viszont sejted, az Örök Változás Lovagrend egy lovagdámájához van szerencséd

- Üdvözöllek a magam és a rendem nevében Úrn?, jó újra látni téged - köszön Elishiaila-nak, amint közel ér hozzá.

Elishiaila egy meghajlással viszonozza a köszöntést. Az érkez? lány szemében némi játékosságot vélsz felismerni ahogy alaposan végignéz Elishiaila-n

- Sajnos azt hiszem most nincs id?d többet mutatni magadból, s nem is fogunk gorviki ficsúrokat szórakoztatni. De talán, míg az ifjú úr a kényszer? politikai házasság gondolatai körül forognak, minduntalan megzavarodva az el?tte lév? két pár kebel látványától, addig összefoglalhatnád nekem is, mekkora területet foglaltatok el, és ha a hely megtartásához nincs elég ereje a családnak, milyen hatalmú feleséget szánsz neki...

More
13 years 5 months ago #3578 by danka90
Feleséget????? Még nem akarom megn?sülni. Jó nekem így,mindig más lány, tökéletesen kielégít? életmód. De ha Elishiaila azt mondja, nem lesz más választásom. Na jó, nyugalom. Most töbek között birtokért tárgyaló nemes vagyok. Még ha nem is annak nézek ki... Fapofa.
- Miért gondolod, hogy feltétlenül szükséges a közeljöv?ben megn?sülnöm? H?ségem Kránhoz biztosított és a családom eddig is tudota irányítani a saját birtokait, ha ennek irányítását Elishiaila megtartja a kezünkben, a továbbiakban sem lesz probléma. Ha pedig ennél nagyobb birtokok igazgatásában leszünk megbízottak, biztosan képes lesz a családom is feln?ni a feladathoz, ahogy én is. Ez a fejl?dés egy szép folyamata lenne. Nem szükséges, hogy feleségem legyen. - na ezt még apám se mondhatta volna diplomatikusabban.

More
13 years 5 months ago #3579 by TheElf
Rádnéz a lovag:

- Szerinted miért házasodik majd minden gorviki nemes [i:3m6esic6]tisztán diplomácia[/i:3m6esic6] okból, építgetve a családja hatalmát? Ez is ahhoz tartozik, hogy hogyan n?sz fel, hogyan n? fel a családod. Ehhez képest neked nem parancsra kell egy kiválasztott n?nek udvarolni, hanem amikor hirtelen kell a b?vítés és másnak már parancsra kéne házasodnia szinte az összes testvérével együtt, te válogathatsz. Ez lenne az olyan rossz helyzet? Nem hiszem. Hiszen a feleség ritkán zárja ki gorvikban a szeret?ket. Feleségül veszel egy boszorkányt és nem zavar, hogy kalandjai vannak... Egy lovagot, aki ritkán van otthon és szintén foglalkozik a lányokkal is és élsz tovább. De csak nem akarod azt elvárni, hogy amit te nem tudsz megtartani, mert nem uralkodsz a saját vágyaidon azt más tartsa meg neked?

Majd Elishiaila felé fordul

- Remélem nem engem szánsz neki.

Miel?tt dühösen "visszavágnál" neki azzal, hogy pl. ? is lehet a választott, azért van annyi eszed, hogy gondolkodj egy kicsit. Mert ugyan mérgesen majdnem ezt vágod hozzá, de azért nem lenne jó ezért rosszul választani. Egyel?re szemrevalónak, csinos kis játékszernek t?nik, és ha igaz amit a rendjér?l hallasz, más szempontból is érdekes választás lenne. Egyrészt mert nem egyedül védené a birtokot. Másrészt mert jóban van Elishiailaval. És persze van vagyona is, nem szólna semmi rosszat a lányok kergetése ellen, maximum közölné ? is szeretne részt venni a játékban, ami kicsit érdekesebbé is teszi azt. De hogyan vennél feleségül egy n?t akib?l a páncél oly sok fontos részletet eltakar.

More
13 years 5 months ago #3580 by danka90
- Na jó, ezt nem gondoltam végig. Igaz, mindenki íg házasodik, többeket is ismerek, de nem gondoltam, hogy nekem mostazonnal kellene ezt véghezvinni. Belegondolva logikus, hogy most, amikor az egész környez? birodalom felbojdult, én ilyen módon gyorsan b?vítem a hatalmam. De még az sem egészen tiszta el?ttem, hogy Elishiaila milyen pozícióban szeretne engem megtartani, vagy épp leváltani. Hisz amit az emberei elfoglaltak, afelett természetesen nincs jogom dönteni. Tehát ráér addig a feleség témakör, míg a magam helyzetét tisztázom. - mondom teljesen komolyan, közben remélve, hogy ezzel kicsit elterelhetem a figyelmet a n?sülésr?l és inkább beszélhetünk a birtokokról.

More
13 years 5 months ago #3581 by TheElf
Rádnéz a lovag

- Tényleg remélem, hogy nem engem szán menyasszonyodul Elishiaila! Olyan nehéz megérteni a helyzetet?

- Ezeket a birtokokat eddig is el tudta volna kérni a kiemelkedettebb jogán, és nem hiszem, hogy sokan tiltakoztak volna ellene. Egyszer?en azért, mert semmi nem történne. Eddig is felettük volt Elishiaila, és rendelkezhetett a birtokaikkal, egy ilyen kérés után is ezt tenné. És senki helyére nem ülne be. Ahogy mi sem versengünk egy fél jobbágytelekért, úgy egy kráni számára sem vonzó beülni a helyedre.

- Nem. Elishiaila nem lesz feleség. Pont ezért nem. Így hiába bámulod a kebleit azok most nem jó választ, és nem jó választást jelentenek - fojtja beléd a szót miel?tt válaszolnál.

- Most sem arról szól a döntése, hogy [i:3anjz78v]elfoglalta a birtokot[/i:3anjz78v], hanem arról, hogy [i:3anjz78v]kénytelen volt megbüntetni a hibázó kiemelkedetleneket. [/i:3anjz78v]Mert bár nem szeret a dolgaikba beleszólni, nem hagytak más választást. Szerinted vannak e szinten tervei? - Teszi fel a kérdést

- Igaza van Rendrassa-nak. - Szólal meg Elishiaila - Nekem mindegy, hogy melyik olyan gorviki családé a föld, aki elismeri a kiemelkedettségemet, és az ezzel járó jogokat. Ezért ritkán van okom közbeavatkozni. Ahhoz pedig, hogy egy területen most a szövetségeseim osztozzanak békében éppen olyan jó Rendrassa is, mint bármely más család, így lehet, hogy a megszerzett birtok egy részén vele is kell osztozkodni. A kérdés az, hogy hitvesként vagy szomszédként.

A lovag elég szemrehányóan néz Elishiaila-ra, mert nem tetszik neki a hitvesi pozíció. Nem gy?zted meg.

Time to create page: 0.315 seconds

Útvonal

Aktuális gondolatok

Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?

Bejelentkezés

Kereső

Cookie kezelés

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.