Aquinovic Birtok ("őrjárat")

More
13 years 5 months ago #3594 by danka90
- Ne aggódj, tudom, ismerem a képességei egy részét.
Majd a vetk?ztetést folytatva azon gondolkodom milyen segédeszközök vannak nálam. De ahogy elnézem, esetleg egy t?rrel és némi madzaggal, szíjakkal és esetleg a varázser?mmel gazdálkodhatok. Nem túl sok, de ahhoz elég, hogy ne kelljen egyhangúan szórakoznunk. Szóval a ruhákat a lovaglány segítségével levesszük, vigyázva a ruhák épségére. Els? körben kézzel, körmökkel okozok fájdalmat az érzékenyebb pontokon csípve, karmolva. Kíváncsi vagyok, hogy ez mennyire tetszik a lovag csajnak, illetve ? hogy csinálja ezt a könnyed, bemelegít? szakaszt.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 5 months ago #3595 by TheElf
- Ugyan, ugyan... Vele máshogy kezdenék - Szól rád az elején.

- Mint mondtam ? barát. El?ször ne akarjunk fájdalommal indítani - Mondja

És meglep?en gyengéd módon kezd el játszadozni, kicsit kényeztetni Elishiaila-t. Majd amikor már látszik, hogy Elishiaila számára kell?en élvezetes az együttlét, akkor próbálja meg eleinte a testi erejét használni. Bármennyire is csinos a lovag hölgy, látod meglep?en er?s.

- Ne feledd, ? barát. Ezért fontos el?bb az öröme, utána a hozzászoktatása a fájdalomhoz. De járjunk el fokozatosan - Mondja

- Az els? amire oda kell figyelned egy barátnál, hogy sok olyan masszázs van ami ugyan összességében jó, mégis fájdalmas, érdemes hát ezzel kezdeni. S ahogy ennek kapcsán egyre jobban a minket érdekl? részekre koncentrálunk, fokozhatjuk az er?nket míg el nem érünk egy határt. Ha pedig eszközöket akarunk használni, egy kis izzó fadarab, üvegcserepek, s sok más apróság sok helyen akadhat. De horgokkal és csipeszekkel is rendelkezünk. - Magyarázza miközben vezeti a kezed. Azért felt?nik, hogy ? bizony akár az erejének hála puszta kézzel is komoly károkat tud okozni. S nem csak a körmével. Amit akar összezúzhat, csavarhat, húzhat, téphet. És ezt be is mutatja.

- Ha kell segítek mindezt megtanulni, gyakorolni, s meg is er?södni - Mondja feléd mosolyogva. Téged is bevonva a játékba, de megpróbálva arra is rávezetni, hogy közben vele is foglalkozz...

More
13 years 4 months ago #3600 by danka90
Hát jó, habár nekem más a véleményem, de legalább megmutatja, hogy ? hogy szereti. Ebb?l is lehet új dolgokat ellesni. Követem a kezét, amikor lehet?séget látok, hogy vele is foglalkozzak, akkor megteszem. Ellenben kedvesen azért megjegyzem a játék közben:
- Igazad is lenne általános esetben, viszont Elishiaila egy különleges barát, akit még nem sikerült igazán megismernem, nem tudom mi szolgálja az örömét, mi untatja. Annyit tudtam err?l eddig, hogy a bátyám ékszereit el?szeretettel viseli, pedig komoly fájdalmat okoz a viselésük. Hogy ez neki szórakozásnak számít, avagy edzésnek, még nem árulta el, de minden jel arra utal, hogy az ? öröme nem feltétlenül a könnyed masszázsban van. Az er?teljesebben annál inkább. Persze te régebb óta ismered, valószín?leg igazad lesz abban, hogy ezt jobban kedveli.

Így most jól tudtam kijönni a helyzetb?l, mert nem fogadtam el kiemelkedetlenségemet a lovag lánnyal szemben, mint jövend?belimmel szemben, viszont mégis hagyom, hogy ? vezessen, csak az Elishel közös ismeretség okán. Eddig jó diplomata gondolkodásmódot er?ltettem magamra, bár nem biztos, hogy ez sokáig így marad, ha elkap a hév...

More
13 years 4 months ago #3601 by TheElf
- Miért ne viselné? De tudod ha váltogatod a hideget, meleget az sokkal hatékonyabb mint, ha csak az egyiket alkalmaznád. A finom, lágy érintések és már, ha a teste eléggé várja az élvezetet, akkor lehet keményebben belecsípni. Anélkül, hogy több kárt tennél benne, fokozhatod a hatást. De szerintem te nagyon görcsösen akarsz ragaszkodni ahhoz, hogy el?ttem, vagy Elishiaila el?tt bizonygasd a kiemelkedettségedet. Ez [i:1th0vssw]butaság.[/i:1th0vssw] Elishiaila megtanított arra, hogy sok esetben nem legy?zni kell egymást, hanem kiegészíteni. Ne azt akard bizonyítani, hogy jobb, vagy akár azt, hogy [i:1th0vssw]jó[/i:1th0vssw] vagy, hanem azt, hogy tudunk együtt dolgozni, és ha kell tanulsz t?lem. És igen, ha ezért megtalálod bennem a kiemelkedettséget, akkor tudod ezt tisztelni, ahogy én is tudlak téged tisztelni. A kölcsönös tiszteletbe pedig némi gyengédség is belefér.

- Ha nem csak a barátot, de az [i:1th0vssw]ellenséget[/i:1th0vssw] is tiszteled, nem becsülöd alá, akkor nem szaladsz olyan csapdába, mint a mostani támadóid. Ez pedig fontos. De az is fontos, hogy sok dologra odafigyelve tudjuk kihasználni a lehet?ségeket. Ha nem mindenáron gy?zni akarsz, hanem a legjobbat adni, magadhoz képest fejl?dni, akkor ez is fog m?ködni. Gyere, segítek.

More
13 years 4 months ago #3616 by danka90
Fenébe is, értem én, hogy igaza van, meg egyébként is kiemelkedettebb nálam, ha már Elishiaila tanította személyesen, de most mit kéne csinálnom? Gyorsan átlátott rajtam, ami nem meglep?, de ha mindig az ? segítségére támaszkodom, akkor inkább diák - mester viszonyt fogok kialakítani, mintsem férj - feleség viszonyt. Ha mindig ? lesz a jobb, mi marad nekem? Pont, mint a bátyámmal annak idején. Tudom én tisztelni a kiemelkedettséget, vagy ha eddig nem is tudtam, az elmúlt napokban piszok gyorsan megtanultam. De így mindig lesz valaki, aki szemlélteti, hogy még mindig milyen gyenge vagyok, ahogy mostanában volt Elishiaila mellett. Ráadásul amiben eddig jónak és különlegesnek hittem magam, abban is kezd?ként kényszerülök viselkedni...

De Elishiailának igaza volt. Itt az ideje birtokos nemesként is gondolkodni, mert nincs itthon más, aki megtehetné helyettem. Ebben pedig benne van, hogy ezzel a lánnyal kell kötnöm egy olyan er?s szövetséget, amilyen a házasság. Az ? erejével és befolyásával megszilárdíthatom a birtok helyzetét akkor is, ha Elish már nem lesz itt, s?t terjeszkedhetünk is. Ehhez pedig most kell megtennem az els? lépéseket, letört büszkeséggel bár, de legalább a jó irányba...

- Rendben, igazad van. Egymást kiegészítve többre jutunk, ez jól hangzik. Akkor segíts, had értsem meg a módszered.

More
13 years 4 months ago #3618 by TheElf
- Amit lehetett már elmondtam. És hidd el, én sem legy?zni akarlak, hanem kiegészíteni. Férfi vagy. Csak tudod, hogy kell egy n?t elkényeztetni, felizgatni, s hogy lehet neki örömet szerezni, hogy aztán még élesebb legyen a kontraszt amikor fájdalmat okozol. Elmondtam miért a masszázs, és miért kellemes. De még egy apróságot elmondok, ez pedig az id?zítésr?l szól. Egy kis történet lesz, s figyelj jól, mir?l szól.

- Van akit csak addig izgatok, hogy még érzékenyebb legyen, az ? öröme nem cél, s nem is figyelek rá, csak sebezhet?bbé teszem. Mert érdektelen. Te is látsz ilyet, és te is megsimogatnád talán azért, hogy utána kicsit jobban fájjon neki. Biztos volt már ilyen.

- Van akit megalázok azzal, hogy a fájdalom ami ellen tiltakozott hozza el neki az élvezetet. De olyan fájdalmat adagolok amit nem tud megszokni. A shadoni férgek jutalma ez.

- Van akit hozzászoktatok a fájdalomhoz, és mivel az hozza el neki az élvezetet segítek megszerettetni vele. Ehhez is fontos ugyan a kontraszt és a fájdalom, de finoman adagolom, megszokhassa, megszerethesse. És tudom hol van a határa.

- Van akinél keresem azt a pontot amikor az öröm után a legérzékenyebb, hiszen a fájdalmat csak így lehet igazán fokozni. Ezzel töröm meg.

- Van akinek testével elhitetem szépen lassan, hogy az öröm után jön a megszokhatatlan, kibírhatatlan fájdalom. Sérülés nélkül teszem tönkre mint n?t.

- Van akinél szintén így keresem a neki okozható kemény fájdalmat, de inkább felépítek egy kontrasztot, a megszokható fájdalom és az élvezet között, s sok finom jelzéssel a kibírt fájdalom után sikerélménnyel f?szerezem örömét. Ezzel segítek neki.

- De Elishiaila más. Tudom, hogy amit Krán legjobbjaitól nem tanult meg elviselni, azt t?lem sem fogja megtanulni. És ? nagyon jó és értékes barát, és értékes mentor. Nála az öröm után más okból jön a kontraszt, s más okból jön az újabb siker. Egyfel?l, hogy lássa, új és új ötletekkel sem lepjük meg és nem is zökkentjük ki. Így bár fontos a maximális fájdalom és kegyetlenség inkább az újdonság a fontos. Másfel?l meg akarom mutatni, hogy fejl?dünk, vannak új ötleteink, inspirációt és motivációt jelent. Hogy büszke lehet a kreativitásunkra. Így mindig valami újban van része. Olyanban ami reményeim szerint keményebb mint az el?z?. De lehet?leg sérülés nélkül. Ne pazaroljuk a drága gyógyitalt. Nem kínzom tartósan, megmutatom a tiszteletet. De éppen csak a megfelel? pillanattól kapja a kéjjel és örömmel vegyített kínt, és bízom benne, hogy büszke lehet rám. No, megkeressük ehhez a megfelel? módszert és pillanatot?

Time to create page: 0.192 seconds

Útvonal

Aktuális gondolatok

Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?

Bejelentkezés

Kereső

Cookie kezelés

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.