Aquinovic Birtok ("őrjárat")

More
13 years 5 months ago #3547 by danka90
- Huh, micsoda kráni precizitás. - jegyzem meg már a tartót szemlélve.
- Mit rejt az üveg? Miképp hat és hogy kell használni? Hogy lehet hozzájutni az üveg tartalmához anélkül, hogy én is megmérgez?dnék? Csak ellenméreggel?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 5 months ago #3548 by TheElf
- Ellenméreggel, vagy nagyon óvatosan. És szerintem a történetemb?l tudod milyen bódító szert szoktam keverni. Ez ugyanis egy kicsit töményebb, tisztább változata a szernek, hogy gyors harcképtelenséget is okozzon. De ezen felül sokkal érzékenyebbé tesz, a mozgásodat kicsit tompítja, a gátlásokat kioltja, és ugye a többi szokásos összetev? is benne van, de az a te szempontodból nem fontos, hiszen nem vagy boszorkány.

More
13 years 5 months ago #3556 by danka90
- Akkoooorr ezt ha jól értem, nem ajánlatos úgy használnom, ha te is jelen vagy, mert az összes ellenfél téged kezdene körülrajongani, ami pedig téged is harcképtelenné tehet. Vagy leütöd ?ket, de akkor ugyan ott tartunk, mint ha ájulást okozó mérget használnék és nem ezt a precíz és drága szert. Ha egyszer vége lesz ennek, kérlek taníts meg, hogyan kell olyan mérget készíteni, aminek a g?ze is mérgez b?rön át. Ez zseniális ötlet. Bár az enyémnek valószín?leg a hatása más lesz, ezzel csak zavart tudnék kelteni. Most viszont megyünk tovább tesztelni, vagy még meg szeretnéd várni a harc utolsó jelentéseit?

More
13 years 5 months ago #3558 by TheElf
- A jelentéseket menet közben is megkapjuk, így nem kell feltétlenül választanunk. Vagy legalábbis nem ez a két lehet?ség határozza meg a választásunkat, hanem sokkal több szempontot érdemes mérlegelni. Például az irányt. Hiszen immár más területben gondolkodunk, máshogy kell megszervezni az ellátást, a szállítást, sok új elöljáró is kell. Ez a két bevonandó embered meglátogatása mellett újabb célokat határoz meg a számunkra az eredeti terveinken felül. Azt hiszem így neked is át kell értékelni a terveidet. És nem árt, ha jobban odafigyelsz az apróságokra. Hiszen mikor jeleztem, hogy ez a szer elég tömény ahhoz, hogy bárkit gyorsan harcképtelenné tegyen, mégis arról kezdtél el beszélni, hogy engem hogyan kergetnének meg. Fontos apróság az ilyen méreg koncentrációja, ami meghatározza az erejét, veszélyességét, és azt is, mit várhatsz attól akire hat. Hogyan lenne taktikád, ha nem figyelsz az apróságokra

- Ismert, megbízható vezet?knek írsz levelet. De most nagyobb területr?l, több faluról, új útvonalakról kell rendelkezni. Ehhez helyismeret is kell, de egy térkép sem ártana. Szerinted csak [i:2y0bhu8k]maradni[/i:2y0bhu8k] és az [i:2y0bhu8k]eredeti tervet követve továbbhaladni[/i:2y0bhu8k] lehet? Szerintem mérlegelnünk kellene a többi lehet?séget is.

More
13 years 5 months ago #3571 by danka90
- Máris ilyen el?rehaladott az ostrom állapota? Ezt nem gondoltam volna. Remek, akkor, akkor fogalmam sincs mi ilyenkor a teend?, apám feladata volt mindig a politika, de itt az ideje, hogy feszegessem a határaimat. Beszélnem kell az új falvak elöljáróival. El kell intéznem, hogy megbízható módon tartozzanak a birtokhoz. Erre van több lehet?ség is, vagy leváltom az ottani embereket itteniekre, vagy olyan feltételeket adok nekik, amiket ?k sem akarnak megszegni. Akkor viszont nem fenyeget?zhetek. Fenébe, pedig abban jobb vagyok. Na mindegy, majd út közben kitalálom, hogy mért akarjanak hozzánk tartozni. A leváltás nem jó ötlet, mert akkor a lakosság lesz ellenszenves. Jobb lenne megtartanom az ottani vezet?ket emiatt. Hmm. Rendben, ez most fontosabb, mint a két bevonandó kiemelkedetlen. Akkor induljunk az új, már biztonságosnak mondható területek felé.

More
13 years 5 months ago #3573 by TheElf
- El?re haladott? Nem ezt mondanám. Inkább úgy fogalmaznék, hogy [i:26o71a0n]mi töltöttünk el a kelleténél több id?t a fogoly kivallatásával.[/i:26o71a0n] Ráadásul még más kitér?t is teszünk. Pedig ha csak 5-10 percre vagyunk lemaradva a saját katonáinktól, fejvadászainktól és mindent átveszünk amit ?k elfoglaltak a számunkra, akkor részesülünk legjobban az el?nyökb?l. S most úgy gondolom, hogy az el?z? elöljárót már leváltották a csapataink, a helyén katonák, vadászok ?rködnek. Ezeket a vadászokat az általunk kinevezett elöljáró fogja majd leváltani, felszabadítva az er?ink egy részét. - Kezdi el a magyarázatát

- Ahhoz, hogy ezt az 5-10 perces távolságot tartsuk, nekünk sem lett volna szabad hosszabb id?re megállnunk a fogollyal mint ?k, és mire megkeressük a két kinézett segít?t, ez az el?ny órákra duzzadhat, de talán az lesz a sürg?sebb. Ha belegondolsz, ma már megannyi apróságot megtettünk, ez viszont id?be tellett. Így lassan esteledni fog, az estével pedig az a baj, hogy hiába haladhatnánk, ha az új elöljárók beiktatásához ébren kell az egész falu. Így valószín?leg holnap délel?tt megyünk majd csak arra, ahol a fejvadászaink ma tisztították meg a terepet. És ma éjjel is tovább harcolnak. Szerinted, hol fogjuk ?ket utol érni, vagy 5-10 percre megközelíteni?

- Egy boszorkány mérgét?l is tartasz. Szerinted a kiküldött csapatok méregmestere milyen fiolákkal rendelkezik, mennyire gyorsítja meg az ostromot? F?leg akkor, ha nem akarunk id?t adni az ellenfélnek, hogy a vereségét felismerve elmeneküljön? Ehhez a tervhez, ehhez az igényekhez képest nem hiszem, hogy az ostrom igazán el?rehaladott állapotban lenne, de abban biztos vagyok, hogy ez is több mint elég ahhoz, hogy id?szer? legyen az elfoglalt területek használatba vételén aggódnunk. - Indokolja meg a sietséget.

A fogoly viszont megjegyzi:

- Alábecsülöd az embereidet. Szerintem már végeztek az ostrommal.

Elishiaila válaszol:

- Nem hiszem. [i:26o71a0n]Egyes birtokok[/i:26o71a0n] megszállásával végeztek ugyan, de amíg lehet ellentámadásra számítani, nincs minden ellenséges er?sség és birtok az ellen?rzésünk alatt, még nem végeztek. És vannak még olyan területek, ahonnan nem jött vissza a jelentés. De nem egy Amund isten manifesztációjával harcolunk, így itt nem fog évekig tartani a háború.

Számodra ez azt jelenti, hogy nem csak egy birtokot foglaltak el, hanem az ellenfelek többségét legy?zték, több birtokot elfoglaltak, de ez nem jelent gyorsabb haladást, mint Elishiaila tervezte...

Time to create page: 0.383 seconds

Útvonal

Aktuális gondolatok

Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?

Bejelentkezés

Kereső

Cookie kezelés

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.