- Thank you received: 0
Aquinovic Birtok ("őrjárat")
[OOC: ugye itt azért beszélek így, mert nem tudom ki hall jelenleg, nem akarom, hogy a démonról konkrétan tudjanak]
- Szóval tudom én, hogy hol vannak a határaim és hogy miképp kellene túllépnem rajtuk, de jelen helyzet nem engedi meg az efféle próbálkozást, többr?l van most szó.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
- S ha hiszed, ha nem, nem vagyok boszorkánymester. Bármikor gondolkodhatsz a varázslatotokról olyan módon ahogy én sem gondolkodhatok. Most már tudod, hogyan lehet [i:2cfhgj2g]jobb[/i:2cfhgj2g] úton elindulni, sokmindent tudunk mérni, de te azt is tudod, melyik faluban van olyan füvesember akit ebbe bevonhatunk, és akivel konzultálhatsz. Használhatod az elme erejét... S ez még csak egy lehet?ség a sok közül. Hiszen valóban tudsz keverni fájdalomcsillapítókat, mérgeket, és megannyi más dolgot. De miért nem kísérletezel vele akkor, miért ne tudnád azt mondani, miközben egy irányban megyünk, tudod mi esik útba, milyen növényeket kell leszednünk?
Ehhez meg is írom a levelet a birtok nagyobb falvainak az elöljáróinak címezve. Ez tartalmazza, hogy a készletek rendelkezésre állnak a birtok vendégei számára, fogyás esetén küldjenek futárt és megy az utánpótlás. Ezen kívül nyomatékosítom, hogy mindenki a pozíciójának megfelel? felel?sséggel kezelje az új lehet?séget, ett?l még nincs szabad rablás a búzaraktárakra, meg lakomákra lehet?ség.
A leveleket futárokkal kiküldetem, persze lepecsételve.
- Rendben, ezzel nem lesz gond, a katonák már szabadon mozognak. Nekem pedig jobban fel kellene készülnöm egy esetleges újabb rajtaütésre. Kell egy jó légi méreg és a hozzá való ellenszer, meg a fegyverre sem lenne rossz kenni valamit. Tudom, hogy ezekb?l remek darabokkal rendelkezel te is és a klánod is, de ha úgysincs jobb dolgom akár kísérletezhetek is valamit magamnak. És ha már füvesembert említettél, látogassunk meg egyet...
- Er?s bódítószer, hol talán inkább a hatás mértéke a kérdés, mint a bekövetkezés ténye. Elnyomja az józan mérlegelés képességét, de egy jó adag ajzószerrel, egyéb vágyfokozókkal is van keverve, de élesíti a delikvens érzékeit is. Egy boszorkány számára sokszor nem kell jobb. Aki az életünkre tört az el?bb, nemsokára az életünket védelmezi, hiszen immár inkább csókolózni van kedve és nem gyilkolni, s nem mérlegeli a kockázatokat. S a méreg sok összetev?jére könnyen szerzünk ellenállást, így nem kell ellenmérget sem hurcolászni. De vajon mit szól ehhez egy ifjú harcos?
- Nos neked nem olyan méregre van szükséged amit én keverni tudok, hanem olyanra amit te magad tudsz használni. Meg lennék lepve, ha az általad ismert mérgeknek ne ismernéd a recpetjét, és nem kísérleteznél rendszeresen a feljavításukkal, keverésükkel, módosításukkal. Akkor vajon miért kéne az én mérgeimet használnod?
- Eddig össze tudtam rakni olyan fegyvermérgeket, amik a vágáson keresztül a vérbe jutva szinte azonnal hatnak, fulladást, vakságot, hasonlót tud okozni. Mint a méh csípés, pont az ihlette, vannak emberek, akik képesek belehalni. Ezt fejlesztem olyan irányba, hogy ne halál, csak ájulás legyen a vége. Ez azért jó, mert utána könnyebben kihallgathatók. Most viszont valami olyasmire lenne igazán szükségem, ami hasonlóra képes, de finomra porítva, hogy a fegyverrántás maga legyen a támadás, ez meglepetés, hogy egy t?rrel, viszonylag távolról tudok mérget szórni az ellenfél arcába, mintha homokot szórnék. Nehéz lenne kitérni el?le. Márpedig ha belélegezte, már minden lehet?ség adott. És ugye harc alatt az ember gyorsabban lélegzik.
- Ezt a két dolgot lenne jó megcsinálnom az el?bbihez hasonló közelharci támadások esetére, akkor már sokkal jobb esélyeim lennének.
- Én nem szívesen alkalmazok ájulást vagy halált hozó mérget, mert szerintem ezek a finom kis f?zetek alkalmasabbak a feladatra.
Aktuális gondolatok
Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?
Cookie kezelés
This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.
You have declined cookies. This decision can be reversed.
You have allowed cookies to be placed on your computer. This decision can be reversed.

How to resolve AdBlock issue?