- Thank you received: 0
Aquinovic Birtok ("őrjárat")
Majd ahogy a lánytól láttam, kezdem masszírozni Elisht, lassan, élvezetesen, de fájdalmasan. Ha vezetni akarja a kezem, hagyom neki, egyebekben pedig igyekszem szem el?tt tartani azt, amit mondott. Elishnek fontos a kreativitás és az új ötletek, hát jó kérdés, hogy itt milyen újdonsággal tudnék szolgálni az erd? közepén, de majd kialakul. Mivel én nem tudok akkora fizikai er?t kifejteni, masszázs közben az érzékenyebb pontokon okozok fájdalmat finom csípésekkel, húzásokkal, szorításokkal.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Ezek után újabb ötlet, körbenézek, csak van valami csalánféle, vagy tüskés növény a környéken, amivel élénkíthetem a vérkeringést és ezzel a fájdalmat.
- Én ilyen módon tudtam vegyíteni a kéjt a fájdalommal az általad javasolt masszírozós módszerrel. De tény, hogy érdekes volt.
- De nem volt semmi rugója - mondja Elishiaila - ezért hiába van igazad a fokozatossággal kapcsolatban azt nehéz így megoldani. Hacsak nem vet át ezeken a zsinórokon újabb zsinórokat. Hogy mikor a kett?nk közötti zsinórt meghúzzuk, a keresztben lév? zsinórokat, és a rájuk között köveket is megemeljük. De ha nem keresztbe vet rajtuk zsinórokat, hanem összeköti ?ket, és a lelógó zsinórok különböz? hosszúságúak, hogy ne egyszerre emelkedjenek fel, akkor nem hirtelen ránt meg a teljes lendületünkkel egy mozdulat, és könny? fokozatosabbá tenni a terhelést. A többi ráadásul egy kicsit geometria, nem mindegy ugyanis, hogy egy-egy kis elmozdulás éppen mennyit emelne a tárgyakon. Ha valakit érdekel egy kicsit a mértan és a mechanika, akkor erre nem árt odafigyelni.
Aktuális gondolatok
Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?
Cookie kezelés
This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.
You have declined cookies. This decision can be reversed.
You have allowed cookies to be placed on your computer. This decision can be reversed.

How to resolve AdBlock issue?