Aquinovic Birtok ("őrjárat")

More
13 years 4 months ago #3622 by danka90
- Persze, most már kíváncsi vagyok én is, hogy milyen ebb?l a szemszögb?l szemlélni ezt a játékot.
Majd ahogy a lánytól láttam, kezdem masszírozni Elisht, lassan, élvezetesen, de fájdalmasan. Ha vezetni akarja a kezem, hagyom neki, egyebekben pedig igyekszem szem el?tt tartani azt, amit mondott. Elishnek fontos a kreativitás és az új ötletek, hát jó kérdés, hogy itt milyen újdonsággal tudnék szolgálni az erd? közepén, de majd kialakul. Mivel én nem tudok akkora fizikai er?t kifejteni, masszázs közben az érzékenyebb pontokon okozok fájdalmat finom csípésekkel, húzásokkal, szorításokkal.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 4 months ago #3625 by TheElf
- Ügyes, gyorsan tanulsz, és tehetséges vagy. Látod, a kiemelkedettséget éppen most tudod bizonyítani. Mert az, hogy eddig nem volt [i:1rjdoe4r]lehet?séged[/i:1rjdoe4r] ezt a módszert megismerni, az nem a te hibád. Az viszont, hogy most jól élsz a lehet?séggel a saját választásod okán az a [i:1rjdoe4r]te érdemed, a te kiemelkedettséged bizonyítéka.[/i:1rjdoe4r] Elishiaila megtanított rá, hogy sok formája van a kiemelkedettségnek. De a legfontosabb, hogy mindig készek legyünk tanulni. - Dicsér meg közben, de vezeti is a kezed, majd egy id? után úgy gondolja, nem árt az sem, ha látod ?t páncél nélkül is.

More
13 years 4 months ago #3626 by danka90
Mosollyal reagálok a dícséretre, majd mikor páncél nélkül látom, kaphat ? is egy kis masszázst. Majd a fájdalom fokozása fog következni masszázs után, mert a lány mondta azt is, hogy Elishnél mindig szükséges a maximális kegyetlenség. A lány említette, hogy van nála kicsi horog és zsineg. Akkor a játék egyszer?, a zsineg mindkét végére kötök horgot, egyiket az egyik lányba, másikat a másikba, így folytatom a masszázst. Ha a masszírozás fájdalma miatt az egyik lány megrándul, vagy csak mocorog, az a zsinegen keresztül mindkettejüknek plusz fájdalom. Fogalmam sincs, hogy mit fognak ehhez szólni, de legalább kreatív. Ha kevés, több érzékeny pontot is össze lehet kötni több zsineggel, vagy ha a lovag lány kevésbé bírná, esetleg ? nem akar ilyen módon részt venni az egészben, akkor Elish különböz? testrészeit is összeköthetem. A lényeg, hogy a masszázs azt éri el, hogy jó legyen a lányoknak, de eközben biztos nem maradnak mozdulatlanul, tehát fájni is fog.

Ezek után újabb ötlet, körbenézek, csak van valami csalánféle, vagy tüskés növény a környéken, amivel élénkíthetem a vérkeringést és ezzel a fájdalmat.

More
13 years 4 months ago #3627 by TheElf
A keresett növényekb?l találhatsz többet is a környéken, de nem feltétlenül van rá szükség, mert eddig meglep? voltál. A növények jók lehetnek máskor is, vagy tarthatod úgy is, hogy az nem lenne elég meglep?. De a gondolat arra is rávezet, hogy ezekb?l is igen érdekes mérget lehet kinyerni, készíteni.

More
13 years 4 months ago #3628 by danka90
Ha ezzel pozitív fogadtatást értem el, akkor nem kell most egyéb, amolyan bemutatkozásnak ez így lesz kerek. Újabb horgokkal fokozom a fájdalmat addig, amíg már látom, hogy elértem a módszer határait, majd lassan elkezdem kiszedegetni ?ket, lazítani a madzagokat. Majd közben megjegyzem:
- Én ilyen módon tudtam vegyíteni a kéjt a fájdalommal az általad javasolt masszírozós módszerrel. De tény, hogy érdekes volt.

More
13 years 4 months ago #3629 by TheElf
- Szívesen mondanám azt, hogy egész ügyes volt, és biztos nem is lenne alaptalan, hiszen sokminden, amit megpróbáltál valóban ötletes volt. Ha Ellana követ?i közül elkapnék párat én is szívesen kötném össze ?ket, de mégis úgy érzem, a módszered tökéletesítésre szorulna. S talán nem is véletlenül. Hogy miért mondom ezt? Mert nem mindenki gyógyul meg olyan könnyen, mint Elishiaila, s így könny? véletlenül nagyon súlyos sebeket okozni. Hiszen eme madzagok nem nyúlnak meg, nem engednek egy darázsfullánknyit sem, s így egy rántás során könnyen kiszakadhat a kampó, s onnan a lendület könnyen visz tovább a következ?ig, az az után következ?ig, és így tovább. - Mondja a lovag

- De nem volt semmi rugója - mondja Elishiaila - ezért hiába van igazad a fokozatossággal kapcsolatban azt nehéz így megoldani. Hacsak nem vet át ezeken a zsinórokon újabb zsinórokat. Hogy mikor a kett?nk közötti zsinórt meghúzzuk, a keresztben lév? zsinórokat, és a rájuk között köveket is megemeljük. De ha nem keresztbe vet rajtuk zsinórokat, hanem összeköti ?ket, és a lelógó zsinórok különböz? hosszúságúak, hogy ne egyszerre emelkedjenek fel, akkor nem hirtelen ránt meg a teljes lendületünkkel egy mozdulat, és könny? fokozatosabbá tenni a terhelést. A többi ráadásul egy kicsit geometria, nem mindegy ugyanis, hogy egy-egy kis elmozdulás éppen mennyit emelne a tárgyakon. Ha valakit érdekel egy kicsit a mértan és a mechanika, akkor erre nem árt odafigyelni.

Time to create page: 0.211 seconds

Útvonal

Aktuális gondolatok

Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?

Bejelentkezés

Kereső

Cookie kezelés

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.