Aquinovic Birtok ("őrjárat")

More
13 years 4 months ago #3631 by danka90
- Nos, még Ranagol sem mondja magát tökéletesnek, én hogy lehetnék az? Ezt a módszert most rögtönöztem, hisz eddig hozzá voltam szokva a jól felszerelt szobámhoz, vagy a ház egyéb helységeihez. Viszont megérte ide kijönni, mert ezzel is tanultam valami újat, amit kipróbálhatok legközelebb már rugókkal, súlyokkal és egyéb módszerekkel, amikkel tökéletesíthetem. Ráadásul lett közben további ötletem is, amivel majd meglepetést fogok okozni nektek, ha sikerül végiggondolnom és megalkotnom. De meg kell hagyni, ez most felettébb jól esett, kitisztult t?le kicsit a fejem is. Viszont most mi lesz a következ? lépésünk?

Pszi üzenet Elishiailának: "A lány tud a démonról? Mennyire beszélhetek szabadon?"

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 4 months ago #3639 by TheElf
A lovag finoman, játékosan meglök. Persze így is érzed az erejét.

- Na, látom ám, ha üzenetre koncentrálsz! Szerinted milyen érzés, hogyha a hátam mögött üzengetsz, miközben az ellenségeid is tudnak a titkaidról, problémáidról? S ha én nem tudnék eddig róla, ha már jegyben járunk, akkor illene nekem is tudnom a családi problémákról, nem gondolod? - Teszi fel a kérdést egy kis szemrehányással a hangjában. S bizony érted, miért is van ezzel igaza

- Ki vele, mik azok a nagy titkok amit nem akartál megosztani velem?

More
13 years 4 months ago #3641 by danka90
- Hopsz, ne haragudj, csak az el?vigyázatosság. Csak most rossz irányba. De már biztosan tudsz róla, hogy Shienvik mekkora marhaságot csinált és miért is van veszélyben a birtok jelenleg a küls? támadóktól függetlenül.
Pszivel, mert a fejvadász még mindig ott van: "Egy démonúr nyert befolyást a vidékre az öcsém kísérletein keresztül, ezt próbáljuk visszaszorítani Elishiaila és néhány, jelenleg is a házban dolgozó barátja segítségével."

- Szóval érted, hogy miért van itt Elishiaila nagyobb er?kkel, mint amekkorára az úgymond "egyszer?" területszerzéshez szükség lenne.

More
13 years 4 months ago #3644 by TheElf
- Err?l tudtam. De err?l az ellenségeid is tudtak. És mivel a rendünk és a családod közötti jó viszony érték, és nekünk is fontos, hogy az itt lév? iskolánk körül egy szövetséges földje legyen, egy-egy problémásabb szomszéd birtokára mi is megel?z? csapást mértünk. Mondjuk mind a nemesi famíliák tagjai közül, mind a fontosabb katonák családjából elhoztunk pár törékeny és kényes kis játékszert. Nomeg persze elég ellátmányt a harcra, és ha már rablólovagi feladatra kapta a rendünk a címet, akkor nem hagyhattuk ott a család ezüstöt és ékszereket sem. Szerinted morcosak lesznek?

More
13 years 4 months ago #3649 by danka90
- Kicsit, talán. - mosolyodok el egy pillanatra.
- Viszont naivitás volt azt hinnem, hogy ezt a dolgot titokban tarthatjuk. Végülis mindenkinek van annyi varázstudója, hogy kiszagolhassák a dolgot. Viszont így csak még sürget?bb, hogy haladjunk a probléma megoldásával. Méréseket kell végeznünk a terület nagyságát illet?en. Kellene ehhez pár megbízható, bevonható mágiaismer?. A rend nem rendelkezik esetleg ilyen emberekkel? - mosolyodok el.
- Tudom, hogy még csak pár fertályórája vagyunk jegyesek, így ez nagy kérés lehet, de szükséghelyzet van és ha elbukunk, azitteni iskola is veszélybe kerül.

More
13 years 4 months ago #3650 by TheElf
- Boszorkányok vannak, de itt kevésbé a mágia a fontos, sokkal fontosabb azt nézni hol hat az, hogy emberek kínjaival tápláljuk ezt a démont. Szerinted miért zsákmányoltunk annyi n?t? Már, ha n?nek lehet nevezni ezeket a kis játékszereket. Csinos kis játékszernek nem nevezném ?ket. Már. Pedig harcias amazon módjára vagdalkoznának, védenék magukat, minden kapálózásuk, s egyéb mozdulatuk ezt szolgálja. S bizony sokuk esetében az egyik keblük ívét nem igazán csodálja meg a szemlél?d?.

Time to create page: 0.195 seconds

Útvonal

Aktuális gondolatok

Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?

Bejelentkezés

Kereső

Cookie kezelés

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.