- Thank you received: 0
Aquinovic Birtok ("őrjárat")
Ha van id?m még ezeken elgondolkodni, akkor menet közben megteszem, majd odafordulok Elishhez.
- Ha jól értettem, olyasmit mondtál az el?bb, hogy az is gond volt a kísérletnél, hogy ketten voltatok. Gon lehet az is, ha ezeket a lányokat használjuk egymás után? Jó lehet a kísérlet, ha rajtuk végezzük el?
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Szólok a katonáknak, hogy mégsem lesz most szükség a lányokra, vigyék haza ?ket a szokott helyre a pincébe és érjék el, hogy maradjanak használható állapotban.
Mikor Elishék megállnak növényeket szedni, én is összegy?jtök néhány szúrós, csíp?s, bök?s növényt, mint amilyen a csalán pl. a kés?bbi kísérletekhez és mérgekhez. Hátha ezzel kés?bb is tudok meglep? lenni...
Marad hát az út. Van az útra valami terved ezen felül? Például a határ melyik oldalán akarsz táborozni? Sietnél és inkább idege területen táborozol, vagy még biztonságosabbnak gondolt területen, ami régóta a tiétek?
Közben szárítgatom az összegy?jtött növényeimet, figyelek rá, hogy nehogy belerohadjanak a táskámba. Eközben a lányoktól kérdezek démonokról általában.
"Milyen cselekedetek vonzzák a démont? Mivel lehet taszítani? Milyen feltételeknek kell teljesülnie ahhoz, hogy átjöjjön a mi világunkba? Egyáltalán hogy néz ki egy démon? Emberi alakja van? Tudom, hogy több féle létezik, de most annak az információi érdekesek, ami minket fenyeget. Sokszor hallottam már mendemondákat különféle démonokról, de valódi, hiteles forrásom még nem igazán volt."
- Sokféle démon van. De amivel dolgotok van az persze komoly dolog, de nem félnék t?le annyira. Elishiaila már veszélyesebb démonokkal is megküzdött, ez neki rutinfeladat, persze, óvatos mint mindig. Óvatos mint egy macska. Meg éppen olyan kecses is, és neki is jól állnak a hegyes fülek, jól is lát a sötétben. De ezen túl nem hiszem, hogy a túlzott óvatosságából kellene most levonni messzemen? következtetéseket. Ne feledd, ? azt mondja: [i:2aqdgui1]bármelyik paraszt lehet kiemelkedett[/i:2aqdgui1], és a kérdés az, hogy hogyan lehet úgy legy?zni, hogy a lehet? legkevesebb szolgát, parasztot veszítsük el. Ha pedig e miatt a feltétel miatt aggódik, akkor az adott démon biztosan legy?zhet?.
Útvonal
- You are here:
-
Home
-
Forum
-
Shadowrun a fórumon
-
Renton Bandái
- Bemesélés 1. rész - A banda klubházában
Aktuális gondolatok
Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?
Cookie kezelés
This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.
You have declined cookies. This decision can be reversed.
You have allowed cookies to be placed on your computer. This decision can be reversed.

How to resolve AdBlock issue?