Darnol Aquinovic szobája

More
14 years 8 months ago #1338 by TheElf
Replied by TheElf on topic Darnol Aquinovic szobája
- Például észrevétlenül átvehetik az ember felett az irányítást. Kiszakíthatják a lelked az örök körforgásból, átkozottá téve mindörökké Ranagol színe el?tt. Megoldhatják ezzel, hogy soha se legyél kiemelkedett.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 years 8 months ago #1339 by danka90
Replied by danka90 on topic Darnol Aquinovic szobája
- Ezek csak rémmesék, én is hallottam ?ket... Ellenben a valóságot nagyon kevesen ismerik, elképzelhet?, hogy sikerül olyan patrónust szerezni, aki komoly hatalmat tud nekem adni és kiemelkedettebb lehetek, mint bárki... <nézek elréved? tekintettel, mintha már érezném a hatalmat magamban>

- Ha Shienviknek sikerült és nem rabolták el a lelkét és nem történt vele semmi ilyesmi, akkor m?ködik és a rémmesék csak pletykák...

More
14 years 8 months ago #1341 by TheElf
- Nem tudod mit vesztett eddig, és mit veszít még. Ráadásul [i:24d2c0um]az élete végéig kiszolgáltatot[/i:24d2c0um][i:24d2c0um]t, [/i:24d2c0um]amit tesz nem tudja önállóan teljesíteni, nem tud a másik nélkül tenni. Függ a másiktól aki ezt ki is tudja használni. Ez nem kiemelkedettség. Ez rabszolgaság. Nem a legendák szerint, hanem abból következ?en, hogy egy démon jóindulatától függ. A démonok jóindulatától... Ezt pedig nem nehéz elképzelni mit jelent.

More
14 years 8 months ago #1345 by danka90
- Hát jó, de akkor mit tegyek? Az egyetlen módja, hogy sikeresen megállítsam, az az, ha találok egy jobb eszközt az energiák transzformálására, majd megmutatom neki, hogy mennyivel jobb és biztonságosabb. Addig nem fog felhagyni a kísérleteivel, míg le nem el?zöm a sajátommal. Én viszont még sehol sem tartok...

More
14 years 8 months ago #1347 by TheElf
- Jobban állsz e téren mintsem gondolnád. Számos módja lehet ám az energiák hasznosításának, [i:vb6fg0em]akár a saját energiádat is hasznosíthatod.[/i:vb6fg0em]

Elmosolyodik

- Ha nem a másik élvezetét akarod átalakítani, hanem a sajátodat, azt viszont akár kellemes és kíméletes, akár kíméletlen dolgokkal el tudod érni az egy érdekes lehet?ség. Sokkal kevésbé lesz fontos az, hogy a másikat kiismerd, fenn tudj tartani egyeletes szinteket bármilyen érzésben, elég saját magadat egy kicsit megismerni. Ismert módszerre épül?, egyszer? medált elkészítünk, akkor sok saját tudás, saját varázslat ellenére stabilan, reprodukálhatóan elérjük az els? lépést. Ezzel máris el?tte lennél, nem?

More
14 years 8 months ago #1350 by danka90
- Természetesen igen, de eddig még sok munka van. Az egyetlen medálom, amit az öcsém adott, de azt hiszem, ez alkalmatlan a célra. Még nem egészen értem mire gondolsz, amikor együtt voltunk, éreztem az energiákat áramlani, de kell valami átalakító, ami használhatóvá transzformálja ?ket. Ellenben ha ebb?l rendszeresen tudok manát nyerni, akkor el tudom mondani Shienviknek, hogy megel?ztem és ? is leállíthatja a kutatásait, mert megvan a jobb módszer...

Time to create page: 0.184 seconds

Útvonal

Aktuális gondolatok

Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?

Bejelentkezés

Kereső

Cookie kezelés

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.