Darnol Aquinovic szobája

More
14 years 8 months ago #1401 by TheElf
Replied by TheElf on topic Darnol Aquinovic szobája
Hát, elég sok munkátok van az ezüst alkímiai módszerekkel való megtisztításában, látod, hogy a lány szépen bosszankodik is rajta, de nem sokat tud tenni. Bár biztos van nála tiszta ezüst, azt is tudod, hogy számodra [i:38dh9qvp]reprodukálható [/i:38dh9qvp]módszer kell, így bizony abból indul ki, hogy te milyen ezüstöt tudsz találni. Ez pedig lényegesen megnehezíti a munkáját. S ha ez még nem lenne elég, látod, hogy akad valami makacs szennyez?dés amit alig-alig tud kiszedni az ezüstb?l.

Egy ideig err?l nem sokat mond, de pontosan látod, hogy aggódik. Te persze nem nagyon vetted észre a változást az ezüstökön, s?t a család ezüstnem?jén sem, de pontosan látod, hogy a lány szerint valami nagyon nem normális az ezüstjeiddel. Egy id? után elkér t?led pár más helyi pénzérmét, azokat is megvizsgálja, majd körbenéz a szoba pár berendezési tárgyán, és bizony hamar meggy?z?dik róla, hogy valami [i:38dh9qvp]nagyon nincs rendjén[/i:38dh9qvp]. Minden szennyez?dött volna? Vagy maga a világ szennyez?dött körülöttetek? Nem tudod megmondani, mígnem a lány megszólal.

- Az öcséd kísérletei veszélyesebbek mint gondoltam

Nem kell megfogalmaznia a lényeget, eszedbe jut hogy rázott ki a hideg, mintha valami megfoghatatlan gonoszság lenne a leveg?ben, valami elképzelhetetlen veszély. De nem tudod megmondani mi is okozta azt. De mintha köze lenne mindahhoz amir?l beszéltetek, mintha a démoni sík felé nyitott kicsi csatornák megannyi sebet ejtettek volna a valóság szövetén és ezen ömlik át a világot megmérgez? démonikus eredet? romlás. Kedved lenne elvinni innen mindent ami fontos, de ez a családod birtoka, az örökséged, nem viheted el csak megvédeni próbálhatnád. Ez pedig lehet, hogy minden medálnál, kísérletnél fontosabb? De tudod az öcsédet nem lenne könny? leállítani. Ha már [i:38dh9qvp]valóban az öcséd[/i:38dh9qvp] dönt, és nem valami átszivárgott anyagiasult rosszindulat. Elhessegeted magadtól ez utóbbi gondolatot, ilyet még feltételezni, elképzelni sem szeretnél. De nehéz nem elképzelni, ha úgy érzed valós ennek a veszélye... Így pedig mindenre nehezen figyelsz.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 years 8 months ago #1402 by danka90
Replied by danka90 on topic Darnol Aquinovic szobája
- Ezek szerint te is érzed... Van valami furcsa, hátborzongató a házban..
Majd elmesélem, hogy pontosan mit is éreztem.

- Azonnal le kell állítanunk Shienviket, ha nem kés? már így is. Mit tehetünk vele, ha már nem ura önmagának? Ha már a démoni sík teremtményei befolyással vannak az els?dleges anyagi síkra, mintha lyukak keletkeznének az elválasztó határon, nem tehetünk sok mindent, legvégs? esetben... Á ezt inkább hagyjuk, állítsuk le a kutatásait azonnal. Beszélni felesleges lenne vele, de ha elkülönítjük a felszerelését?l, könyveit?l, akkor nem tud mit csinálni.

More
14 years 8 months ago #1407 by TheElf
- Részben, bár én más megoldást javasolok, ám az cseppet sem lenne egyszer?. Mivel a felszerelését nem könny? elvenni t?le, vagy el kellene kicsit bódítani, erre számos szert ismersz gondolom te is, vagy pedig meg kellene próbálni [i:nkvkrl5t]mágiával[/i:nkvkrl5t] megállítani. Bár e téren a tudásom véges.

Mivel erre nem nagyon tudsz mit mondani, nem érted miért merül fel egy boszorkány tudása mint eszköz arra, hogy ilyen mágiát akadályozzon... ? úgy gondolja, "nem érted miért véges" a tudása.

- Bizonyára tudod, hogy sok kutatáshoz tanultam mágiaelméletet. S?t, azt is tudod, hogy Pyarronban szinte bárki tanulhat a mozaikelvr?l, csak drága. A Rúnamágia alapjait akár egy jobb fejvadász is értheti. Ha a varázslók drágak?mágiáját nem ismerjük, akkor is megismerhetjük a drágakövek mágikus hatásait és szerepét a mi mágiánkban. Sokan azt mondják, hogy egy boszorkány aki e kérdésekbe beletanult, az már szinte mágus. S ha a harcban és a mágiában való tökéletesedés egyfelé vezet és harcolni is látnak, úgy érzik ezzel megelevenítem az elemeket, akkor könny? ám túlértékelni a tudásomat. És az itt szükséges varázsjelekhez bizony nincs elég hatalmam.

More
14 years 8 months ago #1409 by danka90
- Értem... Talán a jó megoldás az lenne, ha elbódítanánk, ez megoldható, de csak rövid távon m?ködik. A szer hatása elmúlik, örökre pedig nem drogozhatjuk be az öcsémet. A felszerelését?l elkülönítés lenne inkább célra vezet?, de akkor a labort ki kell üríteni, vagy végs? esetben el? kell idézni egy mágikus robbanást, úgy tudom, ha egy varázsjelet t?z ér és ilyen módon megtörik, akkor robban és ehhez nem kell nagy er?igény? varázsjel, de ezzel az én összes felszerelésem is oda lenne és a saját kezemet is sok szempontból megkötném. Nem tudom, mi tév?k lehetnénk...

More
14 years 8 months ago #1410 by TheElf
- Felszerelést könnyen szerez újat, így attól hiába tartanánk távol... Mint mondtam vagy ?t magát kell általában is képtelenné tenni a varázslásra, vagy a környéken kell minden ilyenforma mágiát megakadályozni.

More
14 years 8 months ago #1411 by danka90
- Ismerek néhány módot, amivel képtelenné lehetne tenni valakit a varázslásra, de egyik sem tartós és néhányat nem is szeretnék az öcsémen alkalmazni. Hogy lehet valakit?l elvenni a varázshatalmát?

Time to create page: 0.207 seconds

Útvonal

Aktuális gondolatok

Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?

Bejelentkezés

Kereső

Cookie kezelés

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.