Darnol Aquinovic szobája

More
14 years 8 months ago #1353 by TheElf
Replied by TheElf on topic Darnol Aquinovic szobája
- Eddig az én energiáimmal foglalkoztál, de mi van a saját energiáddal? Akkor nem ezt az áramlást kell érezned, hanem a benned élv? er?t. És a medált hamar elkészítjük ehhez...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 years 8 months ago #1368 by danka90
Replied by danka90 on topic Darnol Aquinovic szobája
- Ha sikerülne a saját energiáimat mágikus energiákká alakítani, azzal komoly lehet?ségek tárulnának fel a kutatás el?tt, de el?bb meg kell vizsgálni a felvetést a gyakorlatban <nézek mosolyogva a lányra>
Majd ha nem ellenkezik, már döntöm is le az ágyra &quot;vizsgálódás&quot; céljából. El?ször gyengédséggel próbálkozok, er?szak mentesen figyelem a saját energiáim alakulását.

More
14 years 8 months ago #1374 by TheElf
Ezzel is lesz b?ven elég energiád, és hamar rájössz, ez akár több is lehet, könnyebben is tölt?dhet mint az amit a partnerednek adsz át. Valóban jó lehet?ség ez amit a &quot;kedvenc boszorkányod&quot; említett.

More
14 years 8 months ago #1375 by danka90
Akkor ezen felbuzdulva, már érdekl?dök is arról, hogy mi kell a medálhoz és igyekszem átgondolni, hogy honnét szerezhetem meg az alapanyagokat, majd megmondom Elisnek, hogy megyek is összegy?jteni ?ket, már amennyiben nincs meg minden a szobában. Közben alig várom, hogy ebbe az irányba elkezdhessem a kísérletezést, mert sokkal könnyebbnek és hatékonyabbnak t?nik, mint amivel eddig próbálkoztam.

More
14 years 8 months ago #1376 by TheElf
- Sokminden kell, de ezt szerintem jobb, ha én oldom meg egyel?re - Mondja

- Hiszen megtanulni elkészíteni a medált még id?be telne neked, de nem ártana, ha hoznál némi ezüstöt...

More
14 years 8 months ago #1377 by danka90
- Megyek, hozok, más viszont nem kell egyel?re? Ékszerészt?l medál foglalat, lánc, bármi? [A karakter valószín?leg tudja, hol keresse, nekem fogalmam sincs:)]
- Majd meglátjuk mennyire nehéz elkészíteni, igyekszem figyelni és tanulni minden mozzanatot, de ha jól értem, el is kezdjük a készítését? Mennyi id?be fog telni?

Time to create page: 0.181 seconds

Útvonal

Aktuális gondolatok

Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?

Bejelentkezés

Kereső

Cookie kezelés

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.