Darnol Aquinovic szobája

More
14 years 9 months ago #1275 by TheElf
Replied by TheElf on topic Darnol Aquinovic szobája
Könnyen találsz ilyen lányt, de mi a terved vele?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 years 9 months ago #1276 by danka90
Replied by danka90 on topic Darnol Aquinovic szobája
Elcsábítani, felvinni lakásra, vendégszobába bevinni és eljátszadozni vele. Habár nincsenek ott a spéci cuccaim, de rögtönzött szíjat tudok fabrikálni, amivel kikötöm, a kés, paprika, véhony szíjak, egyéb kisebb játékszerek pedig mozdíthatók. [A lényeg az lenne, hogy most az elmúlt 1 napban a karakter gondolkodott, talált olyan lányt, akit nem szívesen bánt, kicsit össze is zavarodott, most leereszti a g?zt és gátlások nélkül szadizik, amíg az elf lány ruhát rendel, meg próbál, meg tervez stb. Legalábbis ez a cél... ]

More
14 years 9 months ago #1279 by TheElf
Ezt megteheted, több szobában amúgy is megvan sok érdekes játékszered, de hamar rájössz, hogy "nem az igazi" akkor vele foglalkozni, amikor inkább más lány hiányozna... Ha pedig ez dühít, és a szerencsétlen lányon éled ki a dühödet, akkor bizony a kelleténél gyorsabb lesz a "közös játék", ami nem túl jó hír a számodra.

More
14 years 9 months ago #1289 by danka90
Eljátszom a lánnyal és valóban dühít, hogy már b?ven nem az igazi ez sem. Értem én, hogy nem merem/akarom komolyabban bántani Elis-t, mert már köt?döm hozzá, de miért nem tudom magam kiélni egy vadidegen, eldobható játékszeren... Miért nem lelem már örömem abban, amiben nem is olyan rég még teljességet találtam? Pont elfogadtam, hogy akihez köt?döm, azt nem tudom úgy bántani, mint el?tte másokat, de akkor ezzel a falusi lánnyal mi a baj? Elpuhultam volna? Új kérdések merültek fel, megint...

Otthagyom a lányt, szólok a cselédnek, hogy intézze el, ahogy szokta, letisztítom magamról az elmúlt óra mocskát és lemegyek az öcsémhez, hátha tud valami gyógymódot erre az állapotra. Bár arról nem számolok be neki, hogy a kutatást más irányban kezdtem el.

More
14 years 9 months ago #1290 by TheElf
- Egyszer? ez kedves bátyám, nem izgat egy olyan lány akit érdektelennek tartasz, és míg eddig úgy érezted te irányítasz most a szokás hatalmát érzed és érdektelenséget. Nehezen érted "miért is kell ezt". De ennyi baj legyen. Eddig azt sugároztad a lányok felé, még ha egyszer is használod ?ket, tetszenek neked, kívánod ?ket, és bármennyire is szenvedtek, erre válaszoltak. Most csak érdektelenséget küldesz feléjük, és az érdektelenségre csak üres gy?lölet a válasz.

More
14 years 9 months ago #1291 by danka90
- De hogy fogok így kísérletezni? Nem tudom érdemben alkalmazni a praktikákat és ha szeretnék valakivel eljátszadozni, mert jól esne, akkor megint csak nem tudom mitév? legyek... Az a lány megkavart mindent...

Time to create page: 0.198 seconds

Útvonal

Aktuális gondolatok

Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?

Bejelentkezés

Kereső

Cookie kezelés

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.