Darnol Aquinovic szobája

More
14 years 8 months ago #1412 by TheElf
Replied by TheElf on topic Darnol Aquinovic szobája
- Ezért gondoltam egy hosszabb hatású bódítószerre. Az megoldja a dolgot néhány napra akár.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 years 8 months ago #1414 by danka90
Replied by danka90 on topic Darnol Aquinovic szobája
- Igen, az m?ködik és id?t is nyerhetünk vele, bár nem tart örökké. Pár nap alatt viszont ki tudjuk találni, hogy akadályozzuk meg az öcsémet a további mesterkedésben. Kezd? lépésként mindenképpen jó.

Majd megvitatom Elissel, hogy szerintem milyen füvekb?l készített f?zet lenne az ideális, ketten kiválaszthatjuk melyik is legyen végül, majd átnézem a saját készlettáramat, ha van minden, állok is neki a kikeverésnek.

More
14 years 8 months ago #1423 by TheElf
Elmagyarázza, hogy ? pontosan mire is gondolt, hamar rájössz, hogy az nem lesz éppen egyszer? szer, még sosem csináltál hasonlót sem. De végül csak össze tudjátok rakni közösen.

More
14 years 8 months ago #1444 by danka90
- Na kész, azt hiszem itt az ideje öcsit meghívni sörözni. Hmm, csak természetesen, végülis szoktunk iszogatni máskor is, most is elhívhatom, akkor pedig bele is tudom juttatni a szert az italába. < mondom inkább magamat nyugtatva, mint Elisnek szánva>
Ezután indulok is ki a méreg egy adagjával a köpenyem ujjában, hogy elhívjam Shienviket.

More
14 years 8 months ago #1446 by TheElf
- El?bb te magad igyál ellenmérget. Ez pedig kontaktméreg, már a g?ze is, nem véletlenül voltam olyan óvatos.

More
14 years 8 months ago #1447 by danka90
Megiszom az ellenmérget, majd így indulok le a pincébe Shienvikhez.

Time to create page: 0.271 seconds

Útvonal

Aktuális gondolatok

Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?

Bejelentkezés

Kereső

Cookie kezelés

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.