Darnol Aquinovic szobája

More
14 years 9 months ago #1256 by TheElf
Replied by TheElf on topic Darnol Aquinovic szobája
- Ha a kisasszony álltal kért számos drágakövet nem néznénk, bizonyára elég is lenne, ám így akadnak olyan összetev?i a ruhának, amik bizony igencsak megdrágítják, ám a hölgy azt mondta, ezek javarészér?l ? gondoskodik. Ennyi ékk? viszont bizony igen felt?n? és igen drága lenne, ha meg kellene vásárolni. Így kérdés, hogy a ruhába ill? ékkövek mennyire hoznak bajt a visel?jükre.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 years 9 months ago #1257 by danka90
Replied by danka90 on topic Darnol Aquinovic szobája
- A kisasszony mondta, hogy a drágaköveket ? biztosítja, a többi hozzávalót pedig én állom, ha jól értem, arra elegend? ez az érme. Azzal pedig ne foglalkozzon, hogy ez mit jelent a visel?jükre nézve, a maga boltját az már nem befolyásolja.

More
14 years 9 months ago #1258 by TheElf
- ebben er?sen téved az uraság, a kisasszony éppen azzal érvelt, hogy egy ilyen ruha remek reklám, els?sorban persze akkor, ha akire készítették él. Így nekem sem érdekem, hogy e kisasszonynak [i:3gk79fuf]bármi baja eshessen[/i:3gk79fuf], hiszen a több hónapi munka, amíg én fizetem a segédeim bérét, bizony nekem is hosszú távú befektetés. Cél lenne, hogy ez meg is térüljön.

Mondja kimérten, és meg kell hagyni, bizonyos szempontból igaza van.

Való igaz, akadnak olyan ruhák, ékszerek, ékkövek amik többet érnek egy nemesi birtoknál is, ezek pedig oly sokszor hoznak bajf a visel?jükre. Ám majdnem biztos vagy benne, hogy e törékeny szépség bizony nem tudja védeni magát, nem csak a tökéletes alakjára számíthat fegyverként, hanem akár varázshatalmára, akár vívótudására is. Persze a [i:3gk79fuf]saját[/i:3gk79fuf][i:3gk79fuf] hatalmadhoz[/i:3gk79fuf] tudod csak mérni, könnyen lehet, hogy nála is vannak hatalmasabbak. De ezekr?l nem nagyon szeretnél még hallani sem.

More
14 years 9 months ago #1259 by danka90
- Értem, de akkor sem kell emiatt aggódnia, családunk, hogy is mondjam, védelmi személyzete eléggé megbízható és jól képzett, emellett a hölgy is meg tudja védeni magát, ha szükségeltetik.

More
14 years 9 months ago #1260 by TheElf
- Én inkább a hölgy saját védelmi személyzetét említeném.

Szólal meg az egyik mester.

More
14 years 9 months ago #1261 by danka90
- Igen, ez is említésre méltó, de családunk védelmi erejét már a saját védelmi személyzetének nevezheti, így a kett? ugyan az. De nem is ez a fontos, hanem hogy a védelem biztosítva van, tehát nyugodtan elkészítheti a megrendelt ruhákat. Egyéb kérdés?

Time to create page: 0.201 seconds

Útvonal

Aktuális gondolatok

Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?

Bejelentkezés

Kereső

Cookie kezelés

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.