Darnol Aquinovic szobája

More
14 years 9 months ago #1216 by TheElf
Replied by TheElf on topic Darnol Aquinovic szobája
- Akkor a blúz részt nem kell díszíteni? A másik sebet nehéz lesz jelképezni, de valamit majd kitalálok.

Mondja mosolyogva

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 years 9 months ago #1217 by danka90
Replied by danka90 on topic Darnol Aquinovic szobája
- Nem tudom, hogy az maradandó-e, bár néhány csipesz azt hiszem, eléggé megrongálta a mellbimbókat és ha jól emlékszem, akkor kísérleteztem el?ször a paprikával is... Bár lehet, hogy a paprika máskor volt, tudod néha összekeverem a sok különféle csábítást... <mondja múltba réved?, vigyorgó tekintettel>

- Na várj, adok pontos leírást. <pszi, emlékfelidézés diszciplína az adott esetre>
- Igen, jól emlékeztem az altesti sérülésekre és mellbimbója sem nagyon maradt, a paprika is stimmel, habár nem akkor, de el?tte nem sokkal kezdtem alkalmazni és eléggé b?kez?en használtam... Van egy hosszú, egyenes vágás a mellei között is ferdén balra lefelé, ami szerintem nem gyógyulhatott be teljesen. Hmm, lehet, hogy mégiscsak észrevették a lány egykét sérülését otthon...

More
14 years 9 months ago #1218 by TheElf
- Szokott még a lány jönni a bálokra, vagy nem? S szokott e még vágyakozni a társaságodra?

Apró mosoly

- Szerinted ha el?tte egy [i:1tnvicad]másik sérült lányt[/i:1tnvicad] gyógyítanánk meg teljesen, mit szólna?

More
14 years 9 months ago #1220 by danka90
- A bálokra el szokott jönni, bár engem messzire elkerül. Ha el?tte meggyógyítanánk valakit, akkor szerintem titkon reménykedne, hogy ? is visszakaphatja így a n?iességét, de nem vagyok benne biztos, hogy ezt jelezné is felénk, esetleg feléd, ha én nem vagyok a közelben.

More
14 years 9 months ago #1221 by TheElf
- Van-e sérült szolgád? Alacsony rangú, akár kicsit meg is öregedhetett, kett?re lenne szükség. És legyenek komolyan sérültek.

More
14 years 9 months ago #1222 by danka90
- Nem nagyon mertünk szolgákkal kísérletezni, nem akartuk ezzel kivívni apánk haragját, de végülis ínségesebb id?kben azért muszály volt, szóval ha nem baj, hogy a legalacsonyabb rangban vannak, akik nem találkoznak a szüleinkkel, akkor azért akad...

Time to create page: 0.205 seconds

Útvonal

Aktuális gondolatok

Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?

Bejelentkezés

Kereső

Cookie kezelés

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.