Darnol Aquinovic szobája

More
14 years 9 months ago #1224 by TheElf
Replied by TheElf on topic Darnol Aquinovic szobája
- Értem. Faluból parasztlányok?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 years 9 months ago #1227 by danka90
Replied by danka90 on topic Darnol Aquinovic szobája
- Onnét tudok mondani többet is... Nem véletlenül jelentek meg a boszorkányok...

More
14 years 9 months ago #1229 by TheElf
- Tudod, egyiket valami apró dolog miatt meggyógyítom. Másik könyörög, hogy ?t is... Bizonyítaniuk kell a kiemelkedettségüket [i:3hm39wvy]és[/i:3hm39wvy] fel kell vállalni a sebet, akkor [i:3hm39wvy]bárkit[/i:3hm39wvy] hajlandó vagyok meggyógyítani, pedig drága az az ital. És a parasztlány lesz a kiemelkedettebb. Kár, hogy nincs valami dzsad rabszolga is erre a feladatra, mert így azért kisebb pofon a kisasszonynak.

More
14 years 9 months ago #1230 by danka90
- Értem, ez remekül hangzik és a bálig még meg is mozgathatok néhány szálat, hátha találunk dzsad rabszolgát <belelkesülve>
És már kelek is fel a helyemr?l és indulóban vagyok, hogy dzsad rabszolgát szerezzek...

More
14 years 9 months ago #1231 by TheElf
- Nem jó ha direkt ezért szerzel, felt?n?. Ezért mondom a legrosszabb helyzet? áldozataid egyike kell, de nem új áldozat.

More
14 years 9 months ago #1232 by danka90
Ajtóból visszafordulva
- Értem, hát a faluban találni néhány helyi parasztlányt, elég szép kis sérülésekkel, volt, amelyikkel egész sokáig elszórakoztam...

Time to create page: 0.335 seconds

Útvonal

Aktuális gondolatok

Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?

Bejelentkezés

Kereső

Cookie kezelés

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.