Darnol Aquinovic szobája

More
14 years 9 months ago #1262 by TheElf
Replied by TheElf on topic Darnol Aquinovic szobája
- Nem teljesen ugyanaz. A család védelmi személyzete sok hasonló ház ellen talán elegend?. De ha jól tudom a hölgyet Gorvik leg?sibb fejvadász klánja is védi.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 years 9 months ago #1263 by danka90
Replied by danka90 on topic Darnol Aquinovic szobája
<nem mutatom, hogy meglepne, bár annyira talán nem is meglep?>
- Így igaz, nem is értem mi a probléma. Szerintem ilyen védelem mellett nem lesz gond azzal, hogy megtérül-e a befektetés...

Majd végigmérem a mestert, keresek rajta bármiféle árulkodó jelet, ami arra utal, hogy nem az, akinek mondja magát. Csak mert honnan tudná, hogy ki védi a lányt és különben is jelentették, hogy a fejvadász kóborol a ház környékén. [2 szabóról és 2 csipkever? mesterr?l volt szó, hányan vannak most itt?]

More
14 years 9 months ago #1267 by TheElf
Pontosan a 4 mester van itt, akit kértél, de ne feledd, ha valaki figyelmeztette ?ket, hogy a méricskélés címszó alatt kit és miért nem szabad össze is szurkálni gombost?vel, és pláne nem preparálttal, mert akkor mi történne egyes családokkal jutalomból...

More
14 years 9 months ago #1268 by danka90
Rendben, akkor ha sikerült megegyezni, intézzük a ruhák elkészíttetését, közben hozatok ebédet, így telik a napnak ez a része.

More
14 years 9 months ago #1270 by TheElf
Javarészt igen, bár akadnak azért délután is feladatok, méretet kell venni többször, stb.

More
14 years 9 months ago #1274 by danka90
Mondván, hogy ehhez én már nem kellek, lemegyek a faluba, megnézni, hogy mennyire védi a helyi lányokat a vásárolt csecsebecse, próbálkozok felcsípni valakit, akin kiélhetem a szadistább vágyaimat, ha már az elfet sajnálom és annyi mellékérzés kerülget, mikor kést ragadok. Nem bánom, hogy így van, de mégsem élhetem ki az igazi vágyaimat, erre kell valaki, aki úgymond &quot;eldobható&quot;...
Szóval lemegyek a faluba, körülnézek kb mindenhol, ahol lehet?séget találhatok az ilyen típusú &quot;csajozásra&quot;.

Time to create page: 0.184 seconds

Útvonal

Aktuális gondolatok

Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?

Bejelentkezés

Kereső

Cookie kezelés

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.