Darnol Aquinovic szobája

More
14 years 9 months ago #1156 by TheElf
Replied by TheElf on topic Darnol Aquinovic szobája
- Sok más módja van, de nem hiszem, hogy férfiruhákról, és bennük lév? fess úriemberek érzelmekre való hatásáról, az általuk felkeltett vágyról, és hasonló dolgokról szeretnél fantáziálni. Bár ez is egy lehet?ség, talán nem is lenne rossz elméletben, de nem hiszem, hogy vonzónak tudnál elképzelni egy 150 kilós keleti barbár harcost...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 years 9 months ago #1159 by danka90
Replied by danka90 on topic Darnol Aquinovic szobája
- Hát azt valóban nem... Akkor maradjunk a n?i ruháknál. Te milyen ruhát gondoltál ki a bálra és milyen hatást szeretnél elérni vele? És hogy érthetem én meg ebb?l az érzelmeket?

More
14 years 9 months ago #1164 by TheElf
- Megmutatok pár ruhát, figyelj oda milyen érzéseket kelt benned, s döntsd el, mit érezzenek majd a szemlél?d?k a bálon. Mik a család politikai érdekei. Ha a bátyád, s apád családtagnak tekint, akkor nem árt ehhez öltözni, ha jól gondolom. Biztos vannak céljaink a bálon, nem? Melyik valamire való gorviki családnak ne lennének. Tudom, nem vártad, hogy egy elf lány, egy vendég ilyesmin gondolkodjon, de ett?l még igaz.

More
14 years 9 months ago #1179 by danka90
- Most már fogalmam sincs mi a saját célom a bálon, mert miel?tt jöttél, még egész más lett volna, mint amit most gondolok... De lássuk a ruhákat, igyekszem figyelni...

More
14 years 9 months ago #1180 by TheElf
- Mi lett volna korábban a célod?

More
14 years 9 months ago #1187 by danka90
- Azt reméltem, hogy el tudok csábítani legalább egy kísérleti alanyt magamnak és egyet az öcsémnek, hogy tovább folyhasson a kutatás. De mivel teljesen más irányba kezdek elindulni, ez már nem fontos.

Time to create page: 0.184 seconds

Útvonal

Aktuális gondolatok

Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?

Bejelentkezés

Kereső

Cookie kezelés

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.