Darnol Aquinovic szobája

More
14 years 9 months ago #1188 by TheElf
Replied by TheElf on topic Darnol Aquinovic szobája
- Értem, bár ez akkor is viszonylag problémás lehetett volna, hiszen sok nemeskisasszony családja bosszút áll, ha véletlenül kipróbálod rajta egyik-másik módszeredet.

Mondja mosolyogva

- A lányok felszedése ilyen szempontból nem a legjobb taktika, ellenben jelenleg is lehetnek ötleteid amikre kíváncsi vagyok.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 years 9 months ago #1196 by danka90
Replied by danka90 on topic Darnol Aquinovic szobája
- Jelenleg ezen az új úton szeretnék haladni, talán a csábítás így már m?ködhet, bár nem hiszem, hogy olyan alanyt találok, aki tud olyat mutatni, amit te nem ismersz. És ezt a bókot tapasztalatokkal tudom alátámasztani... <mosolyogva>
- Ezért mondtam, hogy nem igazán tudom mik a saját céljaim, hisz nem látom valószín?nek, hogy új tapasztalatokat szerezhetek, az apám és bátyám céljairól pedig nem tudok sokmindent...

More
14 years 9 months ago #1199 by TheElf
- Ett?l még könnyen találsz más célokat. Például pár riválist tehetsz féltékennyé... Vagy éppen megmutathatod, hogy &quot;igen, az elf is kisasszony és tisztelni kell&quot;, sok üzenete lehet az öltözékünknek.

More
14 years 9 months ago #1200 by danka90
- Hmm, ebbe bele sem gondoltam... A riválisok is úgy vélekedhetnek az elfekr?l, ahogy nekünk tanították. Ha lehet ilyet, egyértelm?vé kell tennünk, hogy te bizony a családunkhoz tartozol és bizonyítottad a kiemelkedettséged, mert ha meglátják, sokan lesznek, akik azt mondják majd, hogy &quot;ha az Aquinovik család tiszteli ezt a hölgyet, akkor bizonyára jó okuk van rá és én is fogom&quot; Így kevésbé leszel bármiféle veszélyben a környéken.

- Ezen felül másodlagos célként valóban jó lenne a riválisokat féltékennyé tenni, bár ezzel azt hiszem, eddig sem volt problémám, mindig én hódítottam el a legszebb kisasszonyokat.. <pajzán félmosollyal>

More
14 years 9 months ago #1206 by TheElf
- Ismersz annyira, hogy tudd, jobb szeretem, ha nem azért tisztelnek mert más is tisztel. Ezért nem t?nik [i:362u2i1k]önmag[/i:362u2i1k][i:362u2i1k]ában[/i:362u2i1k] jó célnak, a tisztelet kivívása, ám ha ez úgy történik, hogy egy riválisotok párbajt veszít, egy nagy gorviki harcost egy elf hölgy legy?z... Az igen egyszer? helyzet, nem így gondolod? F?leg akkor, ha a párbajban alul maradó család leányát látványosan [i:362u2i1k]érdektelennek[/i:362u2i1k] is mutatod utána.

More
14 years 9 months ago #1208 by danka90
- Érdekes ötlet és tetszene is, ha mondjuk a [helyettesíts be egy nagy rivális családnevet] fiút le tudnád gy?zni, folyton keresztbe akar tenni nekem mindenben, bár bosszúból már elcsábítottam a n?vérét, de azóta csak még inkább dühít. Bár nem tudom, hogy vállalsz-e ilyen veszélyt, meg kell hagyni, egész jó párbajban...

Time to create page: 0.232 seconds

Útvonal

Aktuális gondolatok

Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?

Bejelentkezés

Kereső

Cookie kezelés

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.