Darnol Aquinovic szobája

More
14 years 9 months ago #1144 by TheElf
Replied by TheElf on topic Darnol Aquinovic szobája
- Szerintem rosszul akarsz hozzákezdeni az egész kutatáshoz. Láttál már olyan építkezést amit a tet?fedéssel kezdtek volna? Én még nem.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 years 9 months ago #1145 by danka90
Replied by danka90 on topic Darnol Aquinovic szobája
- Én sem, dehát pont az alapokról kérdezlek, azt szeretném megtudni hogy álljak neki a kutatásnak. Miért mondod, hogy a tetején akarom kezdeni az &quot;építkezésemet&quot;? <kérdezi tanácstalanul>

More
14 years 9 months ago #1146 by TheElf
- Mert nem a mana kinyerése az alap és nem is az amit a könyvtárban tanulsz. A könyvtárban megtudod milyen érzések, érzelmek kapcsán mit tudsz kezdeni az asztrális síkon lév? energiákkal. De ett?l még nem ismered az érzelmeket, nem tudod ?ket irányítani, befolyásolni, megteremteni... És az ismeretlen érzelmekr?l alkotott szöveg alap nélkül idegen lesz. Ahhoz, hogy az asztrális síkról bármib?l, akár a fájdalomból vagy másból, energiát nyerj, ismerned kell az asztrális síkot, az érzelmeket, érzéseket. Ez pedig javarészt világi megközelítést is kíván, ezért jobbak ebben a boszorkányok a varázslóknál, már általában is.

More
14 years 9 months ago #1147 by danka90
- Dehát ismerem az asztrális síkot és a fájdalmat is remekül el? tudom teremteni. Most már értem azt is, hogy az összhang megteremtése is nagyon fontos. A megközelítés pedig eddig is eléggé gyakorlati volt, mintsem könyvekb?l tanult <mondja érdekes mosollyal az arcán>
- Mit felejtettem ki a tanulásból? Mit kell még megismernem, ami segít elérni a céljaimat?

More
14 years 9 months ago #1148 by TheElf
- A fájdalommal úgy ahogy talán megbirkózol. De mi a helyzet a h?séggel, a szeretettel, a hiába való vágyakozás okán maradó fájdalmas ?rrel, a szépség iránt érzett ?szinte csodálattal, és megannyi aprósággal? [i:1m7v7cew]Minek annyi ruha[/i:1m7v7cew], anélkül is szép vagy, [i:1m7v7cew]minek annyi ékszer, neked nincs rá szükséged[/i:1m7v7cew], ismerjük ezeket az egyszer? férfias gondolatokat, de szinte minden ruhadarab amit viselünk, minden ékszer máshogy hat a néz?re, és minden ilyen apró hatás kiaknázható. Azt mernéd mondani, hogy ismered annyira ezeket az apró rezdüléseit a léleknek, hogy meg tudnád mondani, milyen szoknyát viseljek a következ? bálon? Hosszát, színét, mintáját?

More
14 years 9 months ago #1149 by danka90
- Nos, nem sok fogalmam van ezekr?l a dolgokról és nem is tudom hogy ismerhetném meg ?ket. Azt mondod, feltétlenül fontosak az új módszer kikísérletezéséhez?
- Bár szoknya kérdésben talán tudok tanácsot, adni elég sok báli szoknyát láttam már, hogy nagyjából el tudjam képzelni mi állna jól neked

Time to create page: 0.192 seconds

Útvonal

Aktuális gondolatok

Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?

Bejelentkezés

Kereső

Cookie kezelés

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.