Aquinovic Birtok ("őrjárat")

More
13 years 11 months ago #2852 by danka90
- Nos, a szituációt ismered. Nekem információ kell, amivel te rendelkezel. Megmérk?zhetünk, hogy ki a kiemelkedettebb abban, hogy tudok-e akkora fájdalmat okozni, amekkorát nem viselsz el és elmondasz mindent. Valószín?leg tudnék. De ha én nem, kedves kráni szövetségeseink bizonyára szívesen bizonyítanák így a kiemelkedettségüket. Jelenleg az a helyzet, hogy a klánod, amihez h?séges vagy, épp megsemmisül. Amennyiben elmondasz mindent, esetleg adok egy lehet?séget, hogy megmentsd az életed és a szolgálatomba szeg?dj. Attól függ mennyire vagy ?szinte. Gondold át.

Hagyok neki kb 10 másodpercnyi id?t, hogy szétnézzen, lássa, hogy tényleg nem babra megy a játék és nem blöffölök, illetve hogy átgondolja a lehet?ségeit.

- Szóval, miért is küldtek téged és az embereidet a birtokra, ki volt a megbízó, mit tudsz a tervér?l és hányan érkeztetek ide összesen?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 11 months ago #2857 by TheElf
- Miért is mondanék bármit egy olyan bolondnak aki még azt sem tudja, ki is támadta meg ?t és miért? Akinek nincs még jó tippje sem arról, hogy hol vannak a saját gyenge pontjai amire tervet lehet építeni, és nem gondolta végig hány embere van az ellenségeinek, az nem sok választ érdemel. De ha akarod, végül is válaszolhatok is, hiszen minden bolond kérdésre adott válasz id?t nyer a szövetségeseimnek, és id?t rabol t?led. Nekiállnál megkínozni érte? Rendben. Az még több id?t rabol el t?led. Úgy gondolod, hogy a krániak is ebben keresnék a kiemelkedettséget? Nem pedig keveset kérdeznének, mert amit már tudnak annak javára felesleges id?t pazarolni... - felnevet

- Szóval elegen jöttünk, és mint sok klán, mi is egy nemes tulajdona vagyunk, aki viszont ellenséged. És a terv az, hogy kihasználjuk a gyengeséged, hogy területet szerezzünk. Elég egyszer?? S ha bizonyítjuk azt, hogy nálatok kiemelkedettebb a mi oldalunk talán a krániak is átállnak. Szóval bizonyítsd csak még hasonló okos fenyegetésekkel, kérdésekkel, hogy milyen kiemelkedetlen vagy.

More
13 years 11 months ago #2958 by danka90
- Nem t?nsz túl letörtnek, amiért épp most pusztítják el a bajtársaidat és a klánodat. Id?re már nincs túl sok szükségünk, a mellettem álló hölgy által irányított fejvadászok el?bb tudták, hogy mit akartok, mint ti magatok. Tehát ezt a támadást sikertelennek könyvelheted el. Amir?l itt komolyabban szó van, az tulajdonképpen a saját életed. Ami kérdés, hogy neked mennyire számít. De ha nem becsülöd sokra az életed, akkor én sem fogom.
- Krán küldötteinek pedig tudhatnád, hogy nem kell bizonyítanunk semmit, ?k az els? pillanattól kezdve látják a kiemelkedettséget, a saját ítéletük szerint döntenek, bármit is teszek, vagy mondok most.
- Tehát fejvadász, tudsz érdemi információval szolgálni a számomra?

More
13 years 11 months ago #2968 by TheElf
- Miért gondolod azt, hogy te beszélhetsz a krániak nevében? Miért gondolod, hogy a megel?legezett bizalmat nem játszhatod el? Fenyeget?zöl, pedig pontosan tudod, ha jelenleg igazat mondva félrevezetnélek és hagynám, hogy hülyét csinálj magadból, akkor a Krániak el?tt is rajta vesztenél. Nekem most az a feladatom, hogy a kráni hölgy felé bizonyítsam, kiemelkedettebb vagyok nálad. Akkor nem árthatsz nekem. Örülj neki, hogy ennek kapcsán nem az életedet, hanem csak az önbecsülésedet fenyegetem, és tanulj abból amit mondok neked. - Válaszol a fejvadász

- Való igaz, hogy sokmindent bizonyíthatsz, de a kiemelkedettség nem csak úgy mérend?, ahogy azt te gondolod. - fog bele mondandójába Elishiaila - Ne feledd, hogy te képzett fejvadászként hibáztál, ? tanulni hivatott ifjúként tanulhat t?lem. Amíg te nem lehetsz hozzá lojális, nincs oka a te tanácsodban bízni, még akkor sem, ha igazad van. Ezért hiába is hívod fel a figyelmünket a hibáira, azzal ? nem foglalkozhat. Én pedig, hidd el, magam is tudom mely hibájából mit tanulhat. Most pedig, ahhoz, hogy er?s szövetségesem legyen, nem árt, ha a saját hibáiból is tanul. Azzal, hogy eközben kioktatod, csak a dolgomat nehezíted. Ezzel gy?znél meg arról, hogy tartsalak életben?

Pontosan látod azt, hogy bizony Elishiaila is nagyobbrészt egyetért a fejvadásszal. Nem kínozna, keveset kérdezne, sokat tudna meg bel?le. De mit lehet kérdezni? Hamar rájössz, hogy Te sem tudod, hogy ti hány embert küldtök az ellenséges birtokra, és ? sem tudhat arról, hogy a szövetségesei mennyi embert küldtek. A parancsot is a klán vezetését?l kaphatta, így a megbízóról mondott információja sem lehet értékes. Hiszen eddig is tudhatod kinek a fejvadásza, ott milyen vezet?t?l, milyen tulajdonostól érkezhetett a parancs. A tervr?l sem kell többet tudnia, mint a következ? lépést, amit ? kell, hogy megtegyen. A kérdéseidet nem véletlenül tekinti ? is rossznak és Elishiaila is. De miket kellene kérdezni akkor?

- Ha jól látom, te tudsz rólam, tudsz így arról, hogy itt Krán is érintett. Ezek szerint a ti oldalatokon is kemény szövetségesek vannak. Vagy egy másik kráni klán lehet benne, vagy esetleg toroniak... Olyan hatalommal, hogy nekik ellentmondani biztos halál, itt pedig van esélye pár klántagnak becsületgyerekként. Tudok három lehetséges toroni nevet, és két lehetséges kráni csoportot. És azt is, hogy ezek közül, ha egy támad, több is támad. Pont ezért van id?nk. Várom a jelentést sok helyr?l.

More
13 years 11 months ago #2970 by danka90
Hogy mi? Kráni vagy toroni klánok csapnak össze a fejem felett, én meg itt állok a t?zvonalban? Ezek már olyan hatalmak, amikr?l még a mesterem is azt mondta sokszor, hogy érdemesebb elkerülni ?ket. Hát egyszer?en haza már nem mehetek, de ezekbe a dolgokba nincs beleszólásom, legjobb lesz, ha a háttérbe húzódok, nem tudok mit kezdeni a helyzettel. Ez így már egy kicsit nekem is sok és akkor a démon már csak hab a tortán. Na mindegy, valami majd csak lesz, nézzük Elish mit hoz ki ebb?l a helyzetb?l...

Majd ezekkel a gondolatokkal, gondterhelt arccal félrehúzódok és hagyom Elisht kibontakozni.

More
13 years 11 months ago #2974 by TheElf
Elishiaila rádnéz

- Te meg gyere csak vissza! Neked kellene kikérdezned. Amit [i:1py6n9x9]én[/i:1py6n9x9] szeretnék tudni, azt már a saját megfigyel?im jelentették, és azt a [i:1py6n9x9]többi fogolyból [/i:1py6n9x9]fogjuk kiszedni.

Látod, hogy a fejvadász nem nagyon hisz benne, hogy a többi fogoly többet tudna mondani, egészen addig a pillanatig amíg meg nem érkezik Elishiaila egy fejvadásza pár toroninak kinéz? fogollyal.

Time to create page: 0.212 seconds

Útvonal

Aktuális gondolatok

Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?

Bejelentkezés

Kereső

Cookie kezelés

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.