Aquinovic Birtok ("őrjárat")

More
14 years 5 days ago #2817 by danka90
- Remélem, hogy így lesz. Bár kevésbé bíznék ilyen beosztottakban, nyugodtabb lennék, ha mágia hatása alatt lennének. Nehezen kockáztatnék egy esetleges árulást...
- De ha egyel?re nem szeretnél rájuk varázsolni, akkor szükségünk lesz még er?sítésre, hogy megszüntessük a klánjukat. Kérjek otthonról embereket, vagy a te híres beosztottaidat szeretnéd inkább elhívni?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 years 5 days ago #2818 by TheElf
- A saját embereim között van aki már elkezdte ?ket megtámadni. - Említi meg Elishiaila - Így a támadás folyamatban van, a mágiában kevésbé bíznék viszont, mert könny? megszüntetni is. Aki pedig csak mágia miatt volt h?séges hozzád az könnyen ellened fordul ilyenkor.

More
14 years 4 days ago #2823 by danka90
- Aki pedig egyszer már a saját klánja ellen fordult, még ha annak megsz?nése okán is, abban sem lehet igazán megbízni. Érdekes játszma. Most viszont alakítsunk ki táborhelyet, mérjük fel a felszereléseket és alkossunk tervet a következ? lépésünkhöz.

Majd szépen ebben a sorrendben neki is állok ezeknek a dolgoknak.

More
14 years 4 days ago #2824 by TheElf
- Az ilyen módon befogadott becsületgyerekeknek hagyománya van, nem hinném, hogy ez problémát jelentene h?ség vagy bizalom szempontjából. Hiszen tudjuk, hogy amíg volt kihez h?séges legyen egy ilyen vadász addig az is volt, és utána is köt?dik a tradíciókhoz. Mindenesetre egyel?re a foglyokat tegyük fel a lovak hátára és vezessük egy kicsit rejtettebb helyre. Utána menedéket kell majd építenünk.

Közben ? is átkutatja a foglyokat, talál is náluk pár apróságot. Kötelet, b?rszíjakat, kulacsot, fegyvert, mérgeket, apróbb személyes tárgyakat, fen?követ, t?zszerszámot, is hamar talál náluk.

More
14 years 3 days ago #2832 by danka90
Rendben, az elfek mozognak otthonosan az erd?ben, én meg se elf nem vagyok, se az erd?t nem szeretem. Így követem Elisht, segítek, ahol tudok, de nem örülök neki, hogy ott kell hagynom a kedvenc szobámat. A menedék készítés sem nyújt túl nagy örömet, dehát ebben a szituációban nagyobb gondjaink is vannak, mint az én jó közérzetem, úgyhogy csendben teszem a dolgom.

More
14 years 3 days ago #2833 by TheElf
Rendben, már az ellenséges területen sikerül egy ligetben egy kis táborhelyet létrehozni, ahova hamar megérkezik több fejvadász. Többnyire nem tesznek jelentést, amit furcsának tartasz, de miel?tt megjegyeznéd hamar jön a válasz:

- Nem kell szóban jelentést tenniük, jelenleg az itt dolgozó fejvadászok között is mentálfonalak hálója teremt kapcsolatot. Nálunk így szokás. Egyell?re a kedves szomszédnak dolgozó fejvadászok faluját tekintjük els?dleges célpontnak.

Time to create page: 0.186 seconds

Aktuális gondolatok

Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?

Bejelentkezés

Kereső

Cookie kezelés

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.