Aquinovic Birtok ("őrjárat")

More
14 years 2 days ago #2834 by danka90
Na jó, ez nekem már végképp sok, csak ámulok a kráni precizitáson és kezdem megérteni, hogy miért tekintik ?ket annyira kiemelkedetteknek azok, akik találkoztak már kráni fejvadászosztaggal. Itt ha akarnék, se tudnék semmi komoly feladatot elvállalni, így csendben vagyok, meghúzódok, végzem a tábor körüli feladatokat, majd els? g?gömet leküzdve szépen lassan be kell, hogy ismerjem, ebben a csapatban én nemesb?l visszadegradálódok egyszer? szolgálóvá. Csak Elishnek köszönhetem, hogy egyáltalán még élek...

- Értem, sosem láttam még ehhez hasonló precizitást, ha jól értelmezem a helyzetet, nem is kell a házunk személyzetéb?l ide rendelnem senkit, mert úgyis csak útban lennének...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 years 2 days ago #2835 by TheElf
- Elvben a saját embereid is támadhatnak, van elég falu, és ?r, jut nekik is. Ha egy faluba ?k mennek, akkor azt nem kell az általam hozott emberekkel támadni, így több helyen támadhatunk. Ez pedig taktikai el?ny. Ráadásul mivel a te családod embereit is látják, és vesztesség nélkül támadnak ?k is, ezért a helyiek jobban fognak tisztelni titeket. A puhább célpont legy?zése nem túl nehéz, de annál fontosabb az eredménye. Ez pedig hosszabb távon el?nyös lehet a számotokra.

More
14 years 2 days ago #2836 by danka90
- Rendben, ha így látod jónak, így fog történni. Családom emberei megtámadják a kisebb falut.
Majd pszi üzenettel haza a fejvadászaim vezérének: "Az embereid felével támadd a kisebb fejvadász falut, többiek otthon védekeznek."
Ha van még pszi pontom rá, akkor hozzáteszem, hogy pontosan melyik erd?ben vagyok, hova kérem a jelentést, ha nincs, akkor meditáció után teszem ezt meg.

More
14 years 2 days ago #2838 by TheElf
Rendben

Elishiaila megnevez két célpontot

- Szerinted ezeket el tudják intézni a fejvadászaid?

Rájössz, hogy puha célpontnál nem fejvadászfalura gondolt, hanem egyszer? ?rségekre, tisztségvisel?kre, egyszer? falvakban. Azokra a helyekre ahol biztos nincs fejvadász... De valahogy neki is el kellene mondani te mire is gondoltál puha célpontként.

More
14 years 1 day ago #2839 by danka90
- Ezekre gondoltál? Utasítottam ?ket, hogy támadják a kisebb fejvadász falut, mint puha célpontot. Ezek a helyek is könny? célpontok, de ennél többre is képesek az embereink. Küldjem át ?ket mégis?

More
14 years 1 day ago #2841 by TheElf
- Természetesen a te döntésed, kit hova küzdesz, de olyan területet támadnék a helyedben ahol sok szemtanú lehet, és nem lesznek vesztességeitek. Lehet?leg még sérült se. Egy fejvadászfalu ami ki tudja honnan kapott er?sítést pedig szerintem nem ez a fajta terület.

Time to create page: 0.187 seconds

Útvonal

Aktuális gondolatok

Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?

Bejelentkezés

Kereső

Cookie kezelés

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.