Aquinovic Birtok ("őrjárat")

More
13 years 4 months ago #3982 by danka90
- Neked bármikor szívesen, viszont igazad van, nem bányát kellene neked felajánlanom, inkább olyan falut, ahol foglalkoznak csipkeveréssel, számodra talán értékesebb hely lenne, számomra pedig a bánya értékes kereskedelmi bevételforrás. Ezek szerint az maradt lehet?ségnek, hogy vagy az én katonáim közül állítunk valakit vezet?nek, vagy Rendrassa lovaghölgyei közül. Ebb?l az egyszer? katonákat, test?röket nem szívesen alkalmaznám vezet?nek, marad a maroknyi fejvadász. Ha jól érzem, egyetlen jó választási lehet?ség, ha te nevezed ki a vezet?t az embereid közül Kedves - fordulok az eszmefuttatás végén Rendrassa felé.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 4 months ago #3984 by TheElf
- Szerintem tévedsz, kedves. Hiszen olyan falut ahol lakosság is van nem annyira tudsz átadni, és ami neki kell min?ség, ahhoz a legjobb mesterek kellenek. Számos általa felszabadított rabszolgának viszont otthon kell. És ett?l is függ mit tud ajánlani, hogy nekik adunk otthont, vagy más vezet?t kérünk. Én azt hiszem, az el?bbi a jobb megoldás. Csak nem biztos, hogy egy csapat mélynövés? északi torzszülöttet meg tudnánk magyarázni, mert azokat kevésbé nézik embernek, mint e gyönyör? hölgyet.

More
13 years 4 months ago #3994 by danka90
- Igazad lehet, a min?ségben nem vagyok annyira biztos a csipkeverés terén. Akkor viszont valóban, Elishiaila felajánljuk a bányát, mint birtokrészt, ha tudsz ide ill? rabszolgákat tenni, kérlek tedd meg, hogy lehessen itt egy biztos stratégiai pont.

More
13 years 4 months ago #3997 by TheElf
Rádnéz: - Köszönöm. De nem arról van szó, hogy [i:3vkug9ol]mint birtokrész[/i:3vkug9ol] legyen az enyém, hanem mint [i:3vkug9ol]otthon[/i:3vkug9ol] azoknak akiket el tudok ide hozni. Birtok van elég, de oda nem lehet elvinni minden felszabadított rabszolgát. Akkor sem, ha valaki egy teljes városállam felett megszerzi az uralmat, és akár törvényeket is hozhat. Sok felszabadítható rabszolgának jobb itt. Elmondom egynek a történetét, rá fogsz jönni miért gondolom így.

- Az úriember Gorvik szülötte. A gond csupán az, hogy [i:3vkug9ol]csak félig ember[/i:3vkug9ol], bár anyja is, apja is ember és gorviki, egy ?si karmikus átok folytán ? szomjazza a vért, ez csekély mágikus hatalmat is biztosít számára, nomeg védelmet az öregedés ellen. Közel 200 esztend?s kovácsmester. Tudja azt, gorvikban mennyi sebet lehet és illik okozni, és szereti lenyalogatni a vért. A családod barátai, szövetségesei között is nem egy ilyen teremtmény él, és pontosan látod, hogy nem szörnyetegek, hanem férfiak és n?k, akikre számítani lehet. Mert tudják, te nem fogod üldözni ?ket emiatt az apróság miatt és ?k sem bántanának.

Igen, tudsz ilyen szokásokról, de arról, hogy ez miért csak félig ember lenne nem gondolkodtál el.

- Számomra is emberek, barátok. De sokan azt mondják, jujj kicsit hegyes a foga, kicsit máshogy m?ködik, félek, idegen, szörny. A családodnak több generáció óta vannak ilyen szövetségesei, és akadt ilyen a családban is. Ha ide hozom ezt a kovácsmestert, egészen biztosan h?séges is lesz, gorviki is. Kap egy jó otthont. Legfeljebb nekem lesz vele kicsit több gondom, mert eddig is már-már zavaró a hálája. Bányásznak valóban jó lehet?ség pár általatok mélynövés? északi szörnyszülöttnek nevezhet? törpe, ha el tudjátok ?ket rejteni a tisztes gorviki lakosság szemei el?l.

More
13 years 4 months ago #3999 by danka90
- Valóban tudok ilyen emberekr?l, de nem gondoltam, hogy csak félig emberek lennének, elvégre nekem is vannak másoknak esetleg furcsának t?n? szokásaim, ahogy a lovag hölgyeknek is, mégis elismernek embernek. S?t. Bár érdekes, hogy megvédi az öregedést?l, erre eddig nem gondoltam. És hogy ez átok lenne? Azt hittem csak furcsa szexuális indíttatás. Lehet, hogy több van emögött, mint gondolom...

- De elkalandoztam. Szóval van ideill?, jó vezet?jelölted, ezt jó hallani. Azoktól a kis korcsoktól meg ódzkodom, nem szívesen tudnám ?ket a környéken, persze ha azt kívánod, hogy itt legyenek, nem mondok nemet, akkor mindent megteszek az elrejtésükért.

[OOC: milyen messze vagyunk még a bányától? összesen hány nap telik el, míg odaérünk?]

- Rendrassa közben sikerült a méréssel kapcsolatos utasításokat kiadnod a lovagoknak? Hívjak futárt, aki eljuttatja nekik a medálokat?

More
13 years 4 months ago #4000 by TheElf
- Futárt majd ?k küldenek. - Jegyzi meg

- Igaz a futárt nem Elishiaila szerelte fel, ez pedig látszik majd a megjelenésén, de tehetséges lovag ? is. Azok a kis szörnyetegek amiket viszont Elishiaila említ bár nem emberek, de nem érzem ?ket feltétlenül rosszabb haszonállatnak ?ket a szamaraknál, mégis van megannyi szamár és öszvér a falvakban. Ezek viszont a bányák, kovácsm?helyek két lábon járó, nagy szakállú szamarai, öszvérei. Pont olyan csökönyös, makacs, buta népség ez is. És azt mondják, ha a kényes shadoni dámának a ló szerszáma nem elég nagy, akkor bizony szamárral kell meghágatni... S a legendák szerint eme szörnyszülöttekben e téren is akad szamárvér. Így ha szereznék egy Shadoni szukát, kipróbálhatnánk hány bányásszal bír el...

Time to create page: 0.189 seconds

Útvonal

Aktuális gondolatok

Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?

Bejelentkezés

Kereső

Cookie kezelés

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.