Darnol Aquinovic szobája

More
14 years 3 weeks ago #2498 by TheElf
Replied by TheElf on topic Darnol Aquinovic szobája
- Amúgy sok mágiának lehet [i:2ijc8wxl]démoni[/i:2ijc8wxl] vagy [i:2ijc8wxl]aquir [/i:2ijc8wxl]eredete, mégsem feltétlenül jelent mindegyik problémát. Ha megismered, mi miért történik, tudsz változtatni a mágián, sokminden megváltozik.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 years 2 weeks ago #2500 by danka90
Replied by danka90 on topic Darnol Aquinovic szobája
- Az én mágiám eredetér?l is hallottam már ilyen históriákat és persze, hogy nem jelent problémát. Amíg kordában tudom tartani. De itt nem a mágiáról van szó, hanem magáról a démonról. Amit már nehezebb. Ha ennek vége, megölöm Shienviket...

More
14 years 2 weeks ago #2501 by TheElf
- Nem feltétlenül kell ?t bántani, elég baj neki ami most történik, de ne feledd most a démon befolyása javarészt a démoni mágiának köszönhet?. Ezért mondtam, hogy ez nem általános.

More
14 years 2 weeks ago #2512 by danka90
- Hát remélem megbánja és többet nem szövetkezik ilyen er?kkel... De mi a következ? lépés? Mármint az ékszerek elkészülte után. Meg kell várnunk, míg az inkvizítorok végeznek a maguk feladatával? Vagy van valami egyéb terved, amit ki lehet próbálni?

More
14 years 2 weeks ago #2514 by TheElf
- Van, hiszen magunk is feltérképezhetjük, mekkora területre terjed ki a "gonosz hatalma" a környéken. Magunk is tesztelhetünk tárgyakat. Magunk is megpróbálhatunk védm?veket felállítani.

More
14 years 2 weeks ago #2516 by danka90
- Rendben, akkor kezdjünk is neki. Honnét tudjuk meg, hogy mekkora területen érz?dik a démon ereje? Vagy ehhez is ékszer kell?

Valójában azért mennek ezek a kérdések, mert akarok már végre csinálni is valami komolyabbat, nem csak itt ülni és szerelgetni az ékszereket. Ez sem rossz elfoglaltság, sok újdonságot tanulhatok bel?le, de mégiscsak egy démonról van szó, cselekedni kellene.

Time to create page: 0.224 seconds

Aktuális gondolatok

Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?

Bejelentkezés

Kereső

Cookie kezelés

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.