- Thank you received: 0
Darnol Aquinovic szobája
- Sokan mondják azt, hogy a boszorkánymester is tud annyit mint a varázsló, s?t még mást is, pedig nálatok az elméleti alapok hiányoznak. Meg számos gyakorlati dolog is, de az más kérdés. Ne érts félre [i:3rxkm6ip]én sem tartom magam varázslónak[/i:3rxkm6ip], még akkor sem, ha sok varázsló [i:3rxkm6ip]vitatja e véleményem[/i:3rxkm6ip], de megtanultam a mágiaelméleti alapokat, erre építem a kutatásaimat, és nem valami homályos démoni sugallatokra vagy a vakszerencsére.
- Igen, megtanultam elméletben és gyakorlatban alkalmazni a mozaikelvet, fontos ez a kutatáshoz. Tanultam mágiaelméletet, mágiatörténetet, megannyi apróságot. Sokak szerint ez már minden mágiahasználót varázslóvá tesz. De nincs varázslóbotom, azt pedig, hogy mihez értek még, te magad is ismered.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
- De így hogy lehetnék segítségedre, hogy még csak elméetben sem értem a dolgok lényegét?
Majd leülök, kezembe veszem a szerszámokat és állok is neki az elkezdett feladatok folytatásának. Közben azon gondolkodom, hogy ha ezt túléljük, megfojtom Shienviket. Miatta most kis csavarhúzókkal és fogókkal nyakláncot, meg egyéb általam feleslegesnek ítélt dolgokat farigcsálok én, aki élen jár a rontásokban és átkokban, én, akinek a mestere megtanította hogy szórjon villámot a puszta akarával az ujja hegyéb?l. Szeretek barkácsolni, tanulmányoztam már a mechanikus szerkezeteket, de ebben az ékszerben semmi mechanika nincs, egyszer? giccs az egész és mégis úgy ülök itt és készítem, mint egy szorgalmas kisdiák. Olyan az egész, mintha az eddig megszerzett hatalmam semmit sem érne és kezd? tanoncként bámulnék a nálam hatalmasabbak munkájára... Rendkívül idegesít?... De eljön majd az én id?m is, amikor ezek a nagy inkvizítorok is és Elis is ráeszmél, hogy az én hatalmam is számít.
Majd eljátszadozok olyan gondolatmenetekkel, amikor az inkvizítorok elbuknak a démonnal szemben, én pedig a villámommal halálra súlytom, ezzel Elist megmentve a biztos haláltól.
Ezek a gondolatok valószín?leg látszanak is az arcomon, el?ször némi düh, majd a hatalmam kimutatásának gondolatára valami vidámság féle.
Útvonal
- You are here:
-
Home
-
Forum
-
M.A.G.U.S a fórumon
-
Gorviki rémmesék
- Darnol Aquinovic szobája
Aktuális gondolatok
Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?
Cookie kezelés
This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.
You have declined cookies. This decision can be reversed.
You have allowed cookies to be placed on your computer. This decision can be reversed.

How to resolve AdBlock issue?