Darnol Aquinovic szobája

More
14 years 7 months ago #1699 by TheElf
Replied by TheElf on topic Darnol Aquinovic szobája
- Részigazság. Krán és Pyarron szövetséget kötött a manifesztáció ellen, és nem ez az egyetlen olyan ellenfél ami ellen értelme lenne a szövetségnek. Azaz egy percig sem azt néznék, hogy egy gorvikinak segítenek, hanem azt, hogy nekem és a barátaimnak. Ha pedig nem segítenének, és itt nem állítja meg senki a démont, akkor az egyre több területet, egyre nagyobb befolyást szerezve eljutna egy id? után Pyarronig is, azaz érdekükben is áll segíteni. Pont azért, mert nem akarnak több gondot Pyarron területén.

- Amúgy pedig nem hiszem, hogy akkora hatalmas csapatra lenne szükség, így pedig az [i:25csvlpa]észrevétlenség[/i:25csvlpa] sem feltétel. Ha engem családtagnak tekint a család, akkor a barátaimat, legyenek azok bármely hivatásúak, vagy pyarroniak is, tekinthetjük családi barátnak, nem? Egy családi barátot vendégül látni pedig jóval kisebb problémát jelent.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 years 7 months ago #1703 by danka90
Replied by danka90 on topic Darnol Aquinovic szobája
- De mégis nincs más lehet?ség, mint inkvizítorokat hívni? Ha nagyon muszály, még mindig jobb, mint kránnak felelni egy démon szabadulásáért, vagy egyedül szembeszállni a démonnal...
- De nem kellene nekünk el?bb felderíteni, hogy mi is ez, vagy legalább öcsi jegyzeteit átnézni, hogy mit is csinált konkrétan? Vagy bármit tenni információszerzés irányában?

More
14 years 7 months ago #1705 by TheElf
- Mi is tudunk információt szerezni, ellenben [i:1ntdw3i0]üzenni nekik gyors, [/i:1ntdw3i0]ez nem hátráltatja a saját nyomozásunkat. Ha az üzemet elküldésével megvárnánk míg napokon át mindent átvizsgálunk, akkor az napokkal vetné vissza a segítség érkezését. Ez pedig cseppet sem lenne jó. A két dolog sorrendjét pont ezek az arányok határozzák meg. Ami szinte biztosan fontos, sürg?s, és kevés id?t igényel, az el?rébb való a talán m?ködik, talán hasznos, de 5 perccel kés?bb is ráér úgyis hetekig tart majd. Azt hiszem ezt nem nehéz megérteni, hiszen sok múlhat ezen.

Elmosolyodik

- Amúgy pedig vannak elképzeléseim mit találunk, és arról is, hogy mi lesz a legfontosabb és legnehezebb akadály.

More
14 years 7 months ago #1706 by danka90
- Nos rendben, akkor küldj üzenetet, essünk túl rajta... Mennyi id? múlva fognak megérkezni?
- Szerinted hol kezdjük a kutatást? Én mindenképp megnézném Shienvik jegyzeteit, meg úgy általánosságban átkutatnám a pincét. Milyen elképzelésed van arról, hogy mit találunk?

More
14 years 7 months ago #1707 by TheElf
- Olyan démoni nyelven írt feljegyzésekre számítok amit mi nem értünk. A pincében túl sok anyag, eszköz, b?ven elég, hogy félrevezet? legyen. Szerintem [i:4ucabuo3]nem[/i:4ucabuo3] a pincében lesz semmi ami fontos.

More
14 years 7 months ago #1708 by danka90
- Megnézhetjük még Shienvik saját szobáját is, de jobb ötletem nincs.

Time to create page: 0.694 seconds

Útvonal

Aktuális gondolatok

Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?

Bejelentkezés

Kereső

Cookie kezelés

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.