Darnol Aquinovic szobája

More
14 years 7 months ago #1574 by TheElf
Replied by TheElf on topic Darnol Aquinovic szobája
- Jó lenne varázsló segítségét is igénybe venni... De remélem a testvérednek nincs túl nagy hatalma, így talán én is tudom elemezni. - mondja

Hamar kezébe veszi a medált és valamit varázsol. Hamar befejezi

- Sajnos nem sokat mond az én elemzésem, de bizonyos, hogy a medál démoni síkok felé nyíló kapcsolatra épít. Ez pedig azt jelenti, hogy beigazolódott a gyanúnk. Ezt sokminden más is igazolhatja az eddigi tapasztalataink közül. Ellenben azt nem tudtam megállapítani [i:11axvgqw]melyik[/i:11axvgqw] démoni síkról lehet szó. De szerintem ezt az öcséd sem tudja, mint a segít?kész démon valódi nevét sem. Azt pedig nem hiszem, hogy az inkvizíciót akarnád bevonni, pedig az ? könyvtárukban lehet err?l is hasznos adat.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 years 7 months ago #1576 by danka90
Replied by danka90 on topic Darnol Aquinovic szobája
- Azok a szentfazekak már attól szívrohamot kapnának, ha ide betennék a lábukat, nem hiszem, hogy rájuk kellene támaszkodni bármiben is. Ellenben ha jól értem, a medál nyit kapcsolatot a démoni síkok felé, szóval ha elpusztítjuk, akkor ez a gond megoldva, megint ott leszünk, hogy Shienvik összes varázstárgyát meg kell vizsgálni és a veszélyeseket el kell pusztítani. Hogy hogy akadályozzuk meg az újabbak elkészültét, majd utána gondolkodunk rajta, ha megtisztult a ház manaáramlása a démoni energiáktól.

More
14 years 7 months ago #1577 by TheElf
- Nem csak ezek hathatnak a manaáramlásra, és nem is olyan könny? ezeket biztonságosan megsemmisíteni. Az inkvizítorok pedig nem szentfazekak, volt alkalmam sokszor beszélgetni Dowal Tauwatar atyával, az egyik f?inkvizítorral. De ett?l még gondolom te kevésbé látnád szívesen ?t, mint én. Nagytudású és bölcs ember, sokmindent tud akár a démonokról, démoni síkokról, akár a ti mágiátokról. Ellenben nálam is nehezebben viseli a túlzott feketemágia használatot.

More
14 years 7 months ago #1679 by danka90
- Nem érdekel milyen ember, nehezen hiszem, hogy egy shadoni kutya kiemelkedett lenne, ha pedig idejönne, gondoskodnék róla, hogy nehezen viselje a fekete mágiát. Err?l jut eszembe, fekete mágia különben sem létezik, a manának nincs színe, rengeteg dologra fel lehet használni, csak a használó szándékai a fontosak. És különben is mit tudnak shadonban a démonokról... Egy itteni bárd is többet mesélhetne róluk...
- Ellenben ha szükséges, a mesteremet elérem az elme útján, ? bizonyára tud sok hasznos információval szolgálni azzal kapcsolatban is, hogy hogy kell egy ilyen kapcsolatot megszüntetni.

More
14 years 7 months ago #1691 by TheElf
- Ki beszélt itt shadoni kutyáról. Pyarroni inkvizítorokról lenne szó. Aki bizony többet tudhat akár a te mágiádról is, mint a mestered. Ugyanis ? a [i:3v8cjm8h]miérteket[/i:3v8cjm8h] is megtanulta.

Mosolyodik el.

- Le merném fogadni, hogy még az érintett démon nevére is rájönne hamar, mint a veszélyeire, hatalmának mértékére is. Egyszer?en azért, mert többet foglalkozik az ilyen veszélyek elhárításán, mint sokan mások. A feketemágia kérdése pedig biztosan bonyolultabb annál amit hiszel.

More
14 years 7 months ago #1692 by danka90
- Ha tudsz vele beszélni úgy, hogy nincs szükség a jelenlétére, akkor egy próbát megérhet, de nem hiszem, hogy itthon bárki is megt?rné, hogy a házunkba jöjjön egy inkvizítor és élve távozzon, még ha pyarroni is. Akkor már inkább a démon, azzal legalább a mester segítségével valahogy elbánunk és végszükség esetén ki lehet vallatni Shienviket is, erre is van több mód...
- A démon neve meg nem teljesen mindegy? A démon az démon, vissza kell szorítani mindenképp így is, úgy is.

Time to create page: 0.216 seconds

Útvonal

Aktuális gondolatok

Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?

Bejelentkezés

Kereső

Cookie kezelés

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.