- Thank you received: 0
Darnol Aquinovic szobája
Hamar kezébe veszi a medált és valamit varázsol. Hamar befejezi
- Sajnos nem sokat mond az én elemzésem, de bizonyos, hogy a medál démoni síkok felé nyíló kapcsolatra épít. Ez pedig azt jelenti, hogy beigazolódott a gyanúnk. Ezt sokminden más is igazolhatja az eddigi tapasztalataink közül. Ellenben azt nem tudtam megállapítani [i:11axvgqw]melyik[/i:11axvgqw] démoni síkról lehet szó. De szerintem ezt az öcséd sem tudja, mint a segít?kész démon valódi nevét sem. Azt pedig nem hiszem, hogy az inkvizíciót akarnád bevonni, pedig az ? könyvtárukban lehet err?l is hasznos adat.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
- Ellenben ha szükséges, a mesteremet elérem az elme útján, ? bizonyára tud sok hasznos információval szolgálni azzal kapcsolatban is, hogy hogy kell egy ilyen kapcsolatot megszüntetni.
Mosolyodik el.
- Le merném fogadni, hogy még az érintett démon nevére is rájönne hamar, mint a veszélyeire, hatalmának mértékére is. Egyszer?en azért, mert többet foglalkozik az ilyen veszélyek elhárításán, mint sokan mások. A feketemágia kérdése pedig biztosan bonyolultabb annál amit hiszel.
- A démon neve meg nem teljesen mindegy? A démon az démon, vissza kell szorítani mindenképp így is, úgy is.
Útvonal
- You are here:
-
Home
-
Forum
-
Egyebek
-
Az oldalról
-
Moderáció
- Reported Post by TheElf
Aktuális gondolatok
Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?
Cookie kezelés
This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.
You have declined cookies. This decision can be reversed.
You have allowed cookies to be placed on your computer. This decision can be reversed.

How to resolve AdBlock issue?