Darnol Aquinovic szobája

More
14 years 7 months ago #1549 by TheElf
Replied by TheElf on topic Darnol Aquinovic szobája
- Vagy éppen veszélyes lehet, ha az itteni manához kellemetlen meglepetések tartoznak. Ugye ezzel is kell számolni. Hiszen a mana éppen úgy a tiszta energia egy forrása, mint ahogy a síkokat elválasztó falak, ha pedig ezt már megbontotta valami, sok esetben ez a könnyen elérhet? manaforrás, akkor [i:2yexao7p]minden[/i:2yexao7p] mágikus tárgy ami manát fókuszál veszélyes lehet. Azaz a mostani helyzet eleve a várakozásra int. Máshova elmenni elkészíteni az ékszert, távol tartani ett?l a problémától, nem lenne éppen könny?.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 years 7 months ago #1550 by danka90
Replied by danka90 on topic Darnol Aquinovic szobája
- Hát jó, akkor ez még várathat magára. Mit szeretnél csinálni a délután további részében? Én örülnék, ha megmutatnád hogy is csináltad azt az altató f?zetet, nem értem hogy lehet olyan mérget kreálni, aminek a g?ze a b?rrel érintkezve belégzés nélkül is hat. Ilyen szerekkel a mesterem kísérletezett, de sosem mondta hogy is készül pontosan.

More
14 years 7 months ago #1551 by TheElf
- Pedig nem nehéz feladat. De azt hittem inkább a démoni befolyásnak néznél utána, nem? Arra miel?bb sort kellene keríteni, és nem lesz éppen egyszer? vagy gyors feladat.

More
14 years 7 months ago #1556 by danka90
- Igazad lehet, ne vesztegessük az id?t. Menjünk a pincébe és nézzük meg mivel is foglalkozott Shienvik egész pontosan. Ott biztosan találunk valami nyomot, amin legalább elindulhatunk.

Majd ezen fellelkesedve indulok is lefelé a pincébe.

More
14 years 7 months ago #1567 by TheElf
- Rendben, bár én nem a pincében kezdeném. Ugyanis nem hiszem, hogy bármi ilyen jegyzetének nyomára akadhatunk, és viszonylag kevés alkotását tudjuk visszafejteni. Ellenben, ha jól tudom van még nálad egy medál amit ? készített, annak a titkát például érdemes lenne megfejteni.

More
14 years 7 months ago #1572 by danka90
Ajtóból visszafordulok.
- Erre mondjuk nem gondoltam, egy elkészült varázstárgyat vissza lehet fejteni?

El?veszem a medált, leteszem az asztalra és nézek rá értetlenül, hogy akkor merre is tovább, mert hasonlók készítését már gyakoroltam, de elemzéssel összekötött szétszedését még nem igazán...

Time to create page: 0.282 seconds

Útvonal

Aktuális gondolatok

Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?

Bejelentkezés

Kereső

Cookie kezelés

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.