Aquinovic Birtok ("őrjárat")

More
14 years 1 week ago #2701 by danka90
- Remek ötlet, Elish, ha úgy gondolod add meg nekik erre az engedélyt, ezen kívül meg kellene tudakolni, hogy az a bizonyos fejvadász mit keresett a birtokon és milyen küldetésben járt el. A birtokon a saját embereink közül is küldök ki felderít?ket, ahol egy ellenséges fejvadász volt, ott több is lehet.

Majd szépen hátrahúzódok, nem akarom, hogy bármelyik pillanatban is úgy t?njön, hogy én adok parancsot egy kráni messornak. Bár kétségtelenül élvezném, de a fejem veszthetem, ha megpróbálom. De Elishr?l már végképp nem tudom mit gondoljak. Ilyen er?knek parancsol, akkor nagyon magas rangra tehetett szert a birodalomban. Mázli, hogy a kezdeti közeledésemet nem vette sértésnek. Már rég halott lennék, vagy valami még rosszabb. Jó lesz vigyázni. De egy ilyen szövetségessel az oldalamon nem veszíthetek, ha nem haragítom magamra ezt a lányt, nagyon jól is járhatok...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 years 1 week ago #2702 by TheElf
- Bár helyi szövetségeseim sürgetnék az ellentámadás megindítását, ám úgy gondolom ez elhamarkodott volna, hiszen feltehet?en több más támadót is megállíthatunk. Ez viszont könnyen a szövetségesek el?kerítésére sarkallná a támadókat, kiszolgáltatottá téve a teljes szövetségi rendszerüket. Így pedig lényegesen nagyobb területet érinthet az ellentámadásunk. A vallatás után megtalálhatják a fejvadászuk testét, hátha ez fokozza a dühüket. Ha inkább a félelmüket fokozná, és visszavonnák minden támadásukat, ráérünk akkor támadni. Addig viszont szeretnék rendszeres jelentéseket kapni az ellenséges területen történ? dolgokról.

Elishiaila számára épp olyan természetesnek t?nik, hogy a szomszéd birtok bármely titkát sikerül kikémlelni, mint a szertartásos válasz amit kap. A fejvadász távozása után feléd néz.

- Butaság lenne elkapkodni a dolgot. Egyel?re a fejvadász sorsáról volt fontos rendelkezni.

More
14 years 1 week ago #2703 by danka90
- Igaz, jó ötlet. Mi folytatjuk az eddig megkezdett munkát és a felderít?d kollégáira bízzuk az információk kinyerését, vagy magunk megyünk vallatni? Akkor talán én is hasznossá tehetem magam valamiben.

More
14 years 1 week ago #2704 by TheElf
- Ha jól gondolom, akad most b?ven tennivalónk a vallatáson kívül is, azt pedig nagyon sokan el tudják végezni rajtunk kívül is. Magam részér?l inkább a birtokon való démoni befolyás feltérképezésével foglalkoznék, ahhoz ugyanis könnyen lehet, hogy mi kellünk majd.

More
14 years 1 week ago #2706 by danka90
- Értem, akkor tesszük a dolgunk tovább, ahogy eddig. Nézzük meg az eddig még járatlan részeket.

Majd lovamat irányba fordítom és indulás.

More
14 years 1 week ago #2708 by TheElf
- Rendben

Haladtok tovább egy darabig... Immár a birtokotok határának a környékén. Dobj légszíves egy éberség / észlelés próbát

Time to create page: 0.203 seconds

Aktuális gondolatok

Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?

Bejelentkezés

Kereső

Cookie kezelés

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.