Aquinovic Birtok ("őrjárat")

More
14 years 2 weeks ago #2642 by danka90
- Hmm, kíváncsi leszek mit tervezel, boszorkány:)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 years 2 weeks ago #2656 by TheElf
- Igen nehéz lenne addig tervet felállítani, míg nem tudjuk melyik irányban kell terjeszkednünk. De van egy olyan érzésem, hogy lesz aki rákényszerít, hogy konfrontálódjunk vele. És nem igazán hiszek ilyenkor a puha ütésekben.

More
14 years 2 weeks ago #2668 by danka90
- Helyes, helyes, ezt támogatom, de egy ilyen háború sosem megy áldozatok nélkül, fel kell készülnünk nekünk is.
- Ezek a medálok mennyi id? alatt lépnek m?ködésbe? Mikor tudunk bel?lük információt kinyerni?

More
14 years 2 weeks ago #2671 by TheElf
- Jó kérdés, hiszen nem tudjuk mennyi energiához férnek hozzá, márpedig az érzékelhet? feltölt?déshez szükséges id?tartam pont ett?l függ, így nem tudjuk megmondani ezt el?re. Viszont a területszerzés kapcsán vesztességgel nem számolnék.

More
14 years 2 weeks ago #2673 by danka90
- Voltam már részese efféle árnyékháborúnak, habár nem volt még er?m, hogy bármit is tegyek. De azt pontosan tudom, hogy a megduplázott ?rség mellett is bejutó fejvadász milyen veszteségeket tud okozni mindkét oldalon. Nem gondolom, hogy a végére a mi oldalunkban nem lesz kár, de a gy?zelemért megéri.

Ha a birtok többi részén is kihelyeztük a medálokat:
- Nos, a szomszédos birtokra bejutni talán egyszer? utazónak álcázva lenne legjobb, bár ehhez jó álcát kell készítenem, mert engem ismernek a környéken. Szerintem menjünk vissza, hogy tudjak ehhez jó álcát készíteni.

More
14 years 2 weeks ago #2677 by TheElf
- Ha árnyékháború lesz. Ellenben én nem feltétlenül hiszek abban, hogy árnyékháború lenne. Könny? ám úgy megsérteni egy kránit, hogy a bosszútól retteg? család örül annak, ha csak a birtokait veszti el. Márpedig, ahol kénytelen Krán közbeavatkozni, de a szomszéd ahogy az elfet sem ismeri fel, úgy a kránit sem biztos, könnyen juthat el oda, hogy egy fontos ügyben ellent mer mondani Kránnak, kiprovokálva a válaszcsapást. S míg Krán a manifesztáció ellen, s talán a démonok egy része ellen is szövetségben áll Pyarronnal, könnyen lehet majd olyan csapat, ahol a szentélet? pyarroni atyák és a h?vös kimért Messor egy társaságot alkot. Ha pedig nem engem ér a sértés, akkor bizony a megsértett krániak ragaszkodni fognak a következményekhez. Az ennek kapcsán elvett, és szövetségeseknek juttatott birtok pedig nem árnyékháború.

Mondja... Végszóra viszont el?lép az árnyékból egy alak, egyszer? fekete ruhában.

Elishiaila pedig bemutatja

[i:3m40zeae]- Rikva'en, az egyik felderít?m

[/i:3m40zeae]Majd téged is bemutat neki.

A felderít? pedig jelent. Elmondja, hogy találtak itt[i:3m40zeae] ellenséges fejvadászt, [/i:3m40zeae]de az egyik Messor elfogta, jelenleg a boncmester kínzókamrájában van. A jelentésben említi a birtokotok északi határvidékét. És engedélyt kér rá, hogy amennyiben az ellenséges fejvadász klánját, megbízóját sikerül azonosítani, az itt lév? egységek önállóan is megindítsák az ellentámadást.

(itt válaszolhatsz, a többi hely a birtokon az még hátra van)

Time to create page: 0.189 seconds

Aktuális gondolatok

Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?

Bejelentkezés

Kereső

Cookie kezelés

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.