Darnol Aquinovic szobája

More
14 years 9 months ago #1107 by TheElf
Replied by TheElf on topic Darnol Aquinovic szobája
- Ezt sem feltétlenül nehéz. De akartam valamit kérdezni. A sebhelyedet hogy szerezted?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 years 9 months ago #1108 by danka90
Replied by danka90 on topic Darnol Aquinovic szobája
- Nos az egy felettébb érdekes történet. Jelentették, hogy egy elf kóborol a birtok határában. Az ilyen elfajzottakat pedig nem nagyon t?rjük meg errefelé, ha pedig annyira bolond, hogy Ranagol ege alatt mászkál egymagában, akkor megérdemli a sorsát.
-Szóval úgy történt, hogy a szolgák jelentették, hogy mit láttak. A fejvadászaink épp feladatot teljesítettek, így én tudtam csak kimenni elkapni a nyomorultat. Hát lóra ültem, fogtam néhány t?rt és nekivágtam. Az erd? határában értem be, de nem nagyon kérdeztem, hogy mit akar itt, már kapott is egy villámot, ami sajnos csak megsebesítette. Ekkor tudott egy nyílvessz?t rám engedni, az szántotta fel így az államat. De ezután megismertettem Ranagol haragjával, mert megfogtam az egyik t?röm és egyenesen belehajítottam az íjat tartó vállába. A második már ment is a térdébe. Így már nem menekülhetett, úgyhogy eljátszadoztam vele egy kicsit, a hullát pedig ott hagytam a rókáknak...

More
14 years 9 months ago #1109 by TheElf
-Nem olvastad el elég figyelmesen bátyád levelét, ha elolvastad volna, akkor nem ezzel a mesével próbálsz szórakoztatni

More
14 years 9 months ago #1110 by danka90
El?veszem a levelet, végig olvasom megint. És megint. Majd leesik, hogy mi is a helyzet. Ránézek a lány hegyes füleire, a levélbe, a fülekre, a levélbe. Döbbent arcot vágok és elkezdek bocsánatot kérni és menteget?zni, hogy nem úgy gondoltam és biztosan egy elf is lehet kiemelkedett, csak errefelé nem nagyon látni olyat stb.

More
14 years 9 months ago #1111 by TheElf
- Nem sértésnek éreztem. Egy fiatal gyerek, aki fiatalkori sebet szerez, még nem sokat hall más világok h?seir?l, nem tudja megítélni ki és miért kiemelkedett. Te pedig már tanultál err?l. De ha akkor valóban elfet láttál volna, akkor tudnád mégsem akkor a fülünk mint sok helyi mesében, és orkkal, vagy trollal mesélnéd a történeted. A trollok roppant félelmetesek ám.

Kacsint

- Nos, honnan van az a seb?

More
14 years 9 months ago #1112 by danka90
- Shienvik okozta fakardozás közben tíz éves koromban... <lemondóan>

Time to create page: 0.181 seconds

Útvonal

Aktuális gondolatok

Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?

Bejelentkezés

Kereső

Cookie kezelés

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.