TheElf PLG_KUNENA_COMMUNITY_ACTIVITY_REPLY_TITLE 3 years ago

- Ezek bármelyiket jelenthetik. Bogárváros kapcsán még nuke is volt, de rendcsinálás nem lett. Nekünk most az ellenkezője kellene. Ne legyen nuke, rend viszont igen. Oké, lesz harc,
sokakat el kell kapni. De a harc, a vérengzés nem mindig jó. Az ellenség is könnyen toboroz a brutalitásra mutatva, és a háttérzaj kérdésen is ront. A tűzerő így nem beszédes.


Ven némi igazság a felvetésben, de nektek is a háttérzaj csökkentéséről, nyomozásról beszélt Aika, így gyanítod, hogy rendcsinálás a cél. A nagyobb baj, hogy azt viszont tudod, hogy ez jóval nehezebb feladat. De nyilván ezért van az erősítésben olyan aki a nyomozásban is tud segíteni.

A feladatmegosztás érdekes kérdés lesz. Viszont abban biztos vagy, hogy nem véletlen, hogy míg itt villant tűzerőt Aika, a környéketeken nem ezt a módszert választja, sőt...

Read More...

TheElf PLG_KUNENA_COMMUNITY_ACTIVITY_REPLY_TITLE 3 years ago

- Gondoltam, ha már annyit nézed a filmeket, amögött nem az van, hogy mondjuk általában tetszenek az ork, törp, troll vagy éppen az elf cicik és azokra izgulsz, hanem rendszerezed is a felvételeket sok szempontból a boltban. Akkor pedig már az is hozzád tartozik. Meg mondjuk megannyi elektronika, a stúdiótól ahol jobban lehet filmezni, mint az utcán, a lőtérig ahol az számolja a találatokat. Ide viszont most nem Gina változatos külseje kell, vagy az, hogy forgatás alatt a világ összes nyelvén tudna beszélni, hanem egy sokkal fontosabb dolog: Koncepció. És ahhoz arra kell építeni, hogy ott van az adatbázis egy csomó nézőről. - Mutat rá a tényre, hogy van egy értékes adatbázisotok.

Mire belekezdenél a válaszodba, már belekezd a folytatásba.

- Meg aztán azt mondod infós vagy, de nem csúcshacker. De a CGI éppen úgy megy neked a filmhez, mint sok más számítógéppel tervezett dolog, programozás, ha valamit össze kell dobni akár díszlethez, akár máshoz. És bocs, de amikor a Renraku CinemaRender vagy a Renraku Scene4D Studio kerül elő, akkor is te vacakolsz a géppel. És bármennyire is nagyra tartom Ginát, nem ő fogja a programokba a toborzófilmhez felvinni a felújított klubház látványterveit.

Read More...

TheElf PLG_KUNENA_COMMUNITY_ACTIVITY_REPLY_TITLE 3 years ago

- Bandás napjait, mi? Bár mondjuk a megkezdte a furcsább kérdés. Nekem nem tűnik bandacsajnak, annál inkább úgy néz ki, hogy bevettétek tiszteletbeli tagnak. Ami viszont inkább nektek megtiszteltetés, ha ebbe belement. Ha jól tudom tőlünk DCI White, CI Crow és CI Suarez teljes csapata jön.

DCI, Detective Chief Inspector. A CI pedig jó eséllyel vagy az egyenruhás testvére, vagy pedig a taktikai egység. Gyanítod lesz egy közös felettesük is. Ez viszont szép nagy csapatra, komoly erősítésre utal.

- Komoly rendcsinálás, vagy csak nem akarunk még egy Chicagot, így megtesszük amit a főnökség mond?

Read More...

TheElf PLG_KUNENA_COMMUNITY_ACTIVITY_REPLY_TITLE 3 years ago

- Ehhez nem kell szociális adeptusnak lenni. De többféle filmre lesz szükség, és ez a fontos. Ellenben, te vagy a banda egyik fontos filmese, nem ártana, ha lenne ötleted rá neked is. Ugyanis a csajos ötletek amik a vonzerőnkre építenek nem mindig működnek. Leginkább akkor nem, ha éppen bandacsajokra is szükség van.

Egy pillanat szünetet hagy.

- A lőtérre mindenki jár majd, de nem lőtéri csapatot keresünk, hanem gondolom, döntően a filmes csapatot bővítenénk. Te tudod azt is mire van szükségünk.

Read More...

TheElf PLG_KUNENA_COMMUNITY_ACTIVITY_REPLY_TITLE 3 years ago

- Pasik... Mindenféle kavarog a fejedben, de hol dugásra, hol lövöldözésre gondolsz viszont nincs sok ötleted arra, hogy mi legyen a filmben. Vagy inkább a filmekben. Tök jó, de ki az aki nézni fogja a videót? Hol fogja nézni? Te vagy a nagy szociális adeptus, és pont az emberekre nem kérdezel rá magadban és arra, hogy hogyan fogjuk elérni őket. Mert nem hiszem, hogy a helyi adón akarunk venni a legolcsóbb időpontban reklámidőt. Kerül toborzófilm a következő eladásra szánt video elé, mögé... Kerülhet koncertfelvételhez, sport témához, sok helyre tehető toborzó anyag. És nem egyforma kell mindenhova.

Read More...

TheElf PLG_KUNENA_COMMUNITY_ACTIVITY_REPLY_TITLE 3 years ago

Valóban hallottál róluk, de ők feltehetően úgy tudják, téged például azért robbantott fel pár terrorista, mert nem voltál korrupt szemben sokakkal. Ez máris jó pont a szemükben. Mint az is, hogy a mostani társaság akihez tartozol is becsületes. Szóval nagy konfliktus, ha ennél sikerül megmaradni nem nagyon lesz.

Ha a saját részlegedbe való toborzásnál nem vállalsz központi szerepet, akkor már csak minimális szerep marad rád: Ha már a banda amit lehet hivatalosan is papíroz, és te épp tiszt lettél akinek toborzásra is van joga, és ők amikor belépnek az is papírozva lesz, akkor a rád maradó dicsőséges pillanat aláírni a munkaszerződést.

A bármiből bármit szerelőguruk valóban jó választás, de a többi felvehető személy is megoldja az alulra toborzás kapcsán felmerülő igényeket. Így viszont azért a copper boys pár tagja azért hozzád is odamegy kezet fogni, bemutatkozni.

A kiérkezett "nagyfőnökről" hamar kiderül, hogy ugye ő a bandának területi vezetője. Amit a skilled mond: Nekik veszett hírük van, mert "olyanokat is kaptak el, akik a rendes zsarukat röhögve kijátszották". Amiben lehet némi igazság is. Csakhogy a dolog háttere is egyértelmű: Ebbe a bandába nem az lép be akinek kell valami munka, és épp a Lone Starnál van állás, hanem kb. az aki született zsaru és akinek a céges rendőrség nem elég jó.

Egy DS Jenkins néven bemutkozó, de a barátainak csak "Liz" csajszi viszont a bemutatkozás után is ott marad:

- Te ugye Lilly haverja vagy? Jól van? Ha jól hallom, akkor neki, meg a különleges ügynöknek megyünk páran segíteni.

Read More...

TheElf PLG_KUNENA_COMMUNITY_ACTIVITY_REPLY_TITLE 3 years ago

Alaposabban megnézve a fegyvereket, bizonytalan vagy benne, hogy ezekkel ti bárkit is felszerelnétek. Sem Jim, sem Aika nem adná a nevét a hasonló megoldásokhoz. Persze eel lehet mondani, hogy a nehéz cső csökkenti a visszarúgást, hogy sok barkácsmegoldás ellenére ugyanúgy lehet vele lőni. Csak amikor a nehéz cső oka az, hogy "ez volt", a tripod sem azért kell, hogy a visszarúgástól védjen, hanem azért, hogy legyen valami ami megtartja az egész súlyát... És még így is sok helyen kell a párnázás a biztonsághoz... Hát akkor az nagyon nem tűnik normális fegyverzetnek.

A rendőrgyilkosságra fejlesztett tákolmány ugyan igen veszélyesnek néz ki, és a banda kreatív trükkjei akár egy rohamágyúval versenyképes tűzerőt is összeszedhettek itt, viszont ehhez egy modern rohamágyú súlyának a többszöröse társul. Semmi sem szabványos, semmit sem lehet normálisan karbantartani, és persze a szerkezet sok szempontból önveszélyes. Ellenben, ha jól sejted, a piaci érteke az ilyeneknek egyenesen arányos azzal az összeggel amit a Lone Star fizet azért, mert valaki begyűjtötte a kacatokat. A direkt a rendőrség páncélozott járművei ellen kifejlesztett bandás tákolmányok begyűjtéséért ugyanis fizetnek némi jutalmat. Hátha így kevesebb ilyennel találkoznak a terepen.

- Dehogy osztjuk szét. Ez a sajátunk közözött életveszélyes lenne. Viszont a csapatunkban van egy staros kiscsaj akivel úgy láttam jóban vagy. Ő kapja meg az ezeket. - Veti fel csavaranyu.

Nem lep meg túlzottan, hogy a katonai csapatszállítókban utazók parancsa is ugyanezt a sorsot szánja a tákolmányoknak. A csapat másik része viszont hamar összeszedi a környéken bujkáló bandatagokat. Az erre előforduló srácok arra fel vannak készülve mit tehetnek, ha a Lone Star az ideálisnál kisebb tűzerővel és pár "fogyóeszköz" bokorugróval van felszerelve. A most akciózó katonák elleni esélyeiket viszont behatárolja a tény, hogy a katonák személyi páncélzata is katonai specifikációjú, amit a bandás fegyverek megkarcolni se tudnak. A "Designated Marksman", az "Expert Marksman" és hasonló kis jelzések pedig arra utalnak, hogy a katonák egy lövés egy halott alapon takarékoskodnak a lőszerrel. Az eredmény pedig borítékolható.

Hamarosan a 15 túlélő bandatag egekbe emelt mancsokkal vánszorog ki a romok közül. A "Rohadék zsaruk" mormogást pedig elnyomja a "ne lőjetek, megadjuk magunkat" kiabálás. Persze ez utóbbit kellő mennyiségű káromkodással is vegyítve, hiszen a srácok arra számítanak, hogy ebből a sitten működő bandába való csatlakozás lesz. Az a fajta visszautasíthatatlan ajánlat, amiben a hangsúlyos elem az, hogy vagy segítenek nektek, minimum a toborzásban, vagy se papírjuk, se törvényes jogaik alapon el tudják képviselni a következményeket, ehhez képest elsőre főnyereménynek tűnik.

Csatlakozni nem szívesen, mert egyfelől nem szeretik a zsarukat, másfelől ti is jobban szeretitek a papírral rendelkezőket, de hamar elérik, hogy a környék összes megfelelő embere szépen felsorakozzon.

A tagjelöltek között így hamar akad egy ikerpár. Nos rájuk az jellemző, hogy a mobilvécék ürülékes kazettájából is ágyút, bombát készítenek, a pusztulat bármely hulladékából barkácsolni képes szerelők. A kezük alá dolgozó nagydarab hegesztő csaj is ott van a tagjelöltek között. Ezen felül 1 csapos, 3 kidobó és vagy 4 pincércsaj kerül elő a környék kocsmáiból, mint használhatóbb alakok.

Ha a kétes kurvákat nem számoljátok, a nem hozzátok lojális bandás arcok beállítása sem stimmel, ez már akkor is 11 ember. Mondjuk úgy 1 rajnak éppen elég, és tekintve, hogy a te őrmestered csavaranyu, és a sérüléseidre tekintettel érthető, miért a hátországot, a műszaki részt kapjátok meg, így felmerül, hogy 3 tagjelölt biztos, hogy hozzátok fog tartozni.

A kidobókat is könnyen be tudod állítani, védeni a műhelyt, az nem gond. A pincércsajok közül lesz aki kávét, sort, szerszámot hord, vagy takarít. A maradékot megkapja a csapossal súlyosbított csapat. Így az alulról való bővülés elfogadható lehet. Érdemes őket is, de akár az itt lévő bandatagokat is persze előtte "interjúztatni", kell a felvételi beszélgetés.

Aika viszont jelzi, ő a környéken tud egy másik bandát, akiktől tényleg lehetne toborozni. Fura módon nekik egy rövid hatótávolságú hagyományos rádión jelez is. A kiérkező banda "Copper Boys" névre hallgat, egy "Chief Sup. Brooks" néven bemutatkozó nő vezetésével.

Ők Kanadából hoztak némi brit stílusú örökséget. Mindenesetre, az ő bandájuk elég híres / hírhedt akár a Lone Star környékén is, ugyanis részben tele van ex zsarukkal. Részben viszont ott nyújtanak nem hivatalos rendőri szolgáltatást, ahol nincs sem igazi rendőrség, sem Lone Star szerű hivatalos rendőri szolgáltató. És már 7-8 területre rátették a kezüket. A banda "színeit" a hagyományos brit rendőri egyenruha adja, de egyedi badge jár hozzá "honest copper" felirattal. A Copper Boys nevet kívülről kapták, mivel azért van közöttük nem egy "copper girl" is. És nem minden tag van a banda ruhájába öltözve.

Mint olyan sok utcai bandának nekik is van a szervezett bűnözéssel kapcsolatuk. Az általad régebben olvasott akták szerint könyékig benne voltak a Yakuza egy belháborújában. Akkor éppen egymásnak estek azok akik szerint a rasszizmus és a szexizmus a hagyomány a Yakuzánál, és azok akik szerint a becsület és a tisztesség, ha már időnként bíráskodásból, vitás kérdések fair eldöntéséből éltek / élnek. Nos a banda az utóbbi oldalt erősítette nem kicsit. A rossz nyelvek szerint akiket elfognak azokat Yakuzás bíróság elé állítják, a "börtön" pedig a Yamatetsu oldaláról céges kísérleti telep.

Ők csatlakozni valószínűleg szintén nem fognak, de nem lennél meglepve, ha erősítésnek viszont jönnének. Aika ugyanis rögtön erről kezd tárgyalni az ottani nagyfőnökkel. :)

Read More...

TheElf PLG_KUNENA_COMMUNITY_ACTIVITY_REPLY_TITLE 3 years ago

- Bocs, hogy a pszichiáter is kicsit kiszól belőlem, de az extrém szexvideo toborzási céllal már csak azért sem jó, mert általában akik nézik az ilyet, valamiért a videót választják például a kurvák helyett. Akció is van elég, hála mondjuk a haarci motoros, vagy utcai bunyós bajnokságoknak. Ráadásul egyik sem a jó emberanyagot célozná meg. Toborzás alapja egy olyan imázsfilm amiben meg is tudnak valamit rólunk és nem olyat amiért sitt jár. /color]

- Van pár érdekes arc a bandában, és ugye az újak közül is érdekes lehet Aika is,
de a remek új dominánk is. De a műhelyeket is meg tudjuk mutatni.


- Hé, golyót igazságügyi dokiként is szedünk eleget. Igaz, hozzánk sokszor tálcán hozzák a pacienst, de a golyó kiszedése nem művészet. És igen, ehhez is kell alap doktori dolog. De mondjuk sebészi papírom nincs, sürgősségire se szánt az élet. De abban igazad van, hogy jobb az, ha olyan dolgozik a srácokkal aki a papírja szerint is többnyire élő betegekkel foglalkozik. - veti fel Gina, teljes joggal, mert ugye szakérteni vagy a hullán kell, vagy műhibánál. Ha pedig elme kérdésében szakért, akkor sem terápiás cél a döntő.


Read More...

TheElf PLG_KUNENA_COMMUNITY_ACTIVITY_REPLY_TITLE 3 years ago

Aikáék autója... Nos ő is jön egy kocsival, de egy másik hasonló jármű követi őket is. Fél évszázada divat, hogy szemre azonos jármű lehet páncélozott jármű, könnyű katonai terepjáró, és van belőle civil változat. Sőt egy ideje az is divat, ha a civil verziót kiadó gyártó fő márkájából kikopik a megszelídített APC, akkor az olcsóbb autós B márka is megkapja az alapokat. Majd az eladott "csupasz vázakra" megannyi kisebb cég épít biztonsági verziót, hogy egy kicsit megint divatos legyen az olcsó verzió. S persze az igaz, katonai verzió is megkapja a revíziókat, a nevéhez vagy betű kerül oda ami előbb a, majd b, majd c... És azt mondják van amikor j-ig, k-ig eljutnak, vagy jön az a1, a2, a3 számozás.

A visító gázturbina hangja viszont nem a lebutított verzióra utal. Gyanítod, hogy ahol a civil verzióban plusz üléssor van, meg a csomagtartó egy része, ott ebben még a gyári torony, és az abba szerelt fedélzeti fegyverzet lőszerraktára van. Ezt megerősíti a tény, hogy amikor a biztonságos részről letérsz épp olyan gyorsan tűnnek el az üdvözlésül előbújó bandás arcok amilyen gyorsan előkerültek. Mert lehet, hogy ők erős gyerekek és mindenkinél van street sweeper, molotov és bárkit kirabolnak, de Aika autója, és a haverok hasonló példánya elegendő elrettentő erővel bírt.

A bandatagok ugyanis a fegyvert és mindent eldobálva szaladnak szét. Pedig pár apróságból és a tényből, hogy ez már a biztonságos zónán kívüli, rossz állapotú át sejted, ide a Lone Star sem mer beküldeni egy magányos Citymastert, és a Mobmasterekből álló csapatot SWATosok kísérik...

A társad mindenesetre azonnal megállást, és a fegyverek összeszedését javasolja, a biztonság kedvéért. Az első szépség, a szódagéphez való nagy CO2 palackokra és pár apróságra építő "légágyú". A bele töltött apróság lelke egy darab kézigránát, amiből egy apró szerkezet kilövéskor kirántja a szeget. De körülötte akad minden ami fokozza a meglepetést, mert akár robban akár ég. Metanol és más oldószerek, tűzijáték, petárda. A rápingált felirat, a "Cop Blaster" pontosan jelzi, hogy ezt javarészt akkor veszik elő, ha az ellenőrzőpont valakit (volt vagy jelenlegi) Lone Staros kollégaként kezel.

Aika autóját az álcázó rendszerbe feltöltött mintázat egy együtteshez kötné, meg az amúgy sem zsaru, de téged jelentettek és így az a megtiszteltetés ért téged, hogy szembe kerülhetsz azzal, amivel a Lone Staros srácokat várják a fiúk. Ami a 3 ilyen játékszerrel (több mint 4 mázsa darabja) srácokat alaposan lelombozta, hogy Aika kocsija mögött még egy hasonló közeledett, és a banda úgy ítélte meg: Szégyen a futás, de néha hasznos. Úgy gondolják, hogy a klubházból elérhető csatornák, alagutak jelentik számukra a legjobb esélyt.

Csavaranyu viszont úgy gondolja, hogy az, ha aki teheti átáll.

Mindenesetre a "mindegy" alapon tett rossz forduló, és a rendőrök által nem felügyelt részen lévő kisebb incidens elegendő ahhoz, hogy eldöntse: Aika példánya a katonai modell. Ráadásul abból a szép új, aminek a tornyában ott van a 90mm-es meglepetés. És azt minden nagyfiú tudja, az a barikádot, a Cop Blaster "csirkeágyút" és mindent visz.

Read More...

TheElf PLG_KUNENA_COMMUNITY_ACTIVITY_POST_TITLE 3 years ago

Touristville. Redmond talán legkülönösebb része. Azt mondják majdnem középszintű környék, csak éppen azt felejtik el, hogy ez az átlag. Az átlag pedig sok mindent elfed. Az átlag, szemben a mediánnal, pont az átlagemberről nem mond semmit. Nem mond semmit, hiszen amikor mondjuk nem csak a lakók vannak benne, de a szállodák, üzletek színvonala is, hiszen az ilyen szálláshelyek jövedelmét, adóbevételét éppen úgy mérik, mint a lakókét, akkor hamar látunk egy képet.

Az ott Ms. Renraku, no nem a céget irányító valamelyik család tagja, csak egy helyi részlegvezető. Egyike valamelyik védett luxus lakóparkjukban lévő ház lakóinak. Ő a luxushoz szokott. Így a cégek múlandóságáról szóló pusztulat túrán is megköveteli a luxus lakosztályt, a hasonló kategóriás autót. 100000-150000 nuyen / hó lehet egy ilyen környezet fenntartása. Ez egy darab szálláshely. Ha lenne mellette 50 olyan ember aki egy ezrest keres havonta azzal, hogy út kiszolgálja, akkor az 51 ember életvitel költségének az átlaga még mindig nem lenne olyan rossz.

Középszint. A törvény valahogy úgy számol, hogy egy középszinten élő fiatal pár valahol 6000 nuyen körüli költségből élhet egy hónapban. Az egy főre jutó akkor 3000. Abból nagyjából 500 amortizációs költség amit ráérnnek később visszatermelni, örökségből jön, tehát 2500 nuyenes egy főre jutó jövedelem még belefér. Itt meg 3900 felett vagyunk.

Az átlagot feljebb húzza a zsaru is, a polgármester, a hivatalnok is... És persze lejjebb húzza azok sokasága akiknek a havi egy ezres is elérhetetlen álom. A kerület lakói állandó lakcím nélkül. Kunyhót építenek vagy valahol csöveznek, de legalább van jövedelmük, papírjaik és többnyire egy hely ahova behúzódhatnak. S az átlag számításánál nem számítanak azok akik nem itteni lakosok, hanem rosszabb környékről jönnek át dolgozni. A munkájuk a koldulás. És persze a RASZtalan, sehol sem számolt tömegek sem számítanak bele ebbe a képbe.

A velük együtt számolt képből a medián, a helyi átlagember, a létminimum alatt élők büszke tagja. Az ingyenkonyhán eszik, és valamely tisztázatlan tulajdoni hátterű rom egy szobájában kartonból készített vackot magának és az az ő lakása a kerületben.

A Lone Staros ellenőrzőponton átengednek, az autómata kapuknál lévő autómata reklámok vagy 5 különböző pusztulat túrát hirdetnek. Nektek viszont nem a profi kísérettel való városnézés lenne a célotok, hanem kellene keresni pár kocsmát nem túl messze a biztonságos útvonaltól.

Read More...

TheElf PLG_KUNENA_COMMUNITY_ACTIVITY_REPLY_TITLE 3 years ago

Marie a remek társára mosolyog, miközben egy felvarrót nyújt át: - Akkor mi még tervezgetünk ugye?

Közben neked is lehetőséged van felvarrni a szép új rangjelzésedet.

A bandában eddig ugye Jim végig főnök volt, közvetlenül alatta JD a helyettese, rajta századosi rangjelzés van. Ő viszont nem kapott látható toborzási feladatot, viszont, ha jól sejted ő is fog toborozni, csak más irányban. Hiszen, ha többen lesztek, több balhé lesz, nem akarjátok az új engedélyt leleplezni akkor több ügy kell. Így ő olyanokat fog keresni akikre ezt lehet bízni.

Jim ugye közölte, hogy a rangjelzés magáért beszél... De azon túl, hogy Aika is főnök, és JD felett is van a pontos részleteket nem osztotta meg veletek. Bár a rossz nyelvek szerint egy csillag még a sasmadárnál is magasabban száll. Mondjuk a banda ígéretet is tett arra, hogy Aika ügyét segíti.

Mivel Gina is hadnagy, mint a két frissen előléptetett és Zoom is, a toborzási feladat rá is hárulna valamennyire. A remek csapos már láthatóan receptet és toborzási terveket oszt meg Zoommal, ha már ő lesz Zoom mellett az őrmester. Jól látható, hogy mindkét csapat kinézte magának a remek dominát, hiszen Gina úgy gondolja, munkájából adódóan legalább az elsősegélyhez értenie kell, így lehet belőle legalább nővérke, ha már úgyis mindenféle fétisben benne van. Ráadásul a háborúban sok sérült lesz ez kell is. Míg a helyi társaság a vendégcsalogatóan csinos lányt látja benne.

A helyzetet pedig a banda rutinosabb tagjai épp úgy átlátják, mint az emberekhez jól értő domina.

Anne természetesen követi Seriffet, és kis meglepetésre Aika is.

Marie viszont láthatóan nem akar arra indulni. Úgy gondolja ott nem nagyon lesz megfelelő toborozható ember, legalábbis az ízlésének megfelelő, hiszen ott nincs lőtér, nincsenek jó fegyverek, nehezen lesz onnan bárki jó. A felvarrók elhelyezése viszont fontos. Viszont nem is jut eszébe az, hogy a dominára hajtson rá. Annál inkább felmerül benne egy kérdés:

- Csinálunk egy toborzóvideót?

Read More...

TheElf PLG_KUNENA_COMMUNITY_ACTIVITY_REPLY_TITLE 3 years ago

- Ginger, JD jogász... Az igazságügyi orvosszakértő, elmeorvos szakértő dolog nem igényel jogi diplomát - Veti fel Gina

JD viszont rögtön hozzáteszi: - Viszont lassan többet jársz bíróságra, mint én.

Read More...

TheElf PLG_KUNENA_COMMUNITY_ACTIVITY_REPLY_TITLE 3 years ago

- Nem azt mondtam, hogy nem jó a tudása. Hanem azt mondtam, hogy Gina,
ha tetszik, ha nem a "doktornéni" a bandában.


- Csak ez a doktornénizés nem stimmel. Persze, a diagnózis ugyanaz, hiszen azt nekem is meg kell állapítani, de a gyógyítással foglalkozó orvosnak is, sőt a kutatóorvosnak is. Csakhogy pl. az én papírommal nem lehet felírni gyógyszert. Ha lehetne, az pl biznisz lenne. De a sima doki nem tanúskodhat olyan egyszerűen, ha valakit fel kell mentetni a bíróságon. Oké eskü van, ha tudok segíteni kell, az alap orvosi képzés megvan. De az igazságügyi orvos-szakértői és elmeorvos-szakértői munka igazságügyi munka. Igazságiért kell harcolni, nem "magány ellen betegeskedő" embereknek gyógyszert felírni. - Felel Gina

Read More...

TheElf PLG_KUNENA_COMMUNITY_ACTIVITY_REPLY_TITLE 3 years ago

Banda vagyoni helyzetéről felszereléséről:

A banda ugye középszintű környéken van. Munkafelszerelés, stb. kapcsán, ha valamit lízingelsz az kb. úgy működik, mintha havonta fizetnéd az életvitelt (alapár 1%-a).

Az átlagos bandatagnál mondjuk így havi egy ezres lehet a személyes tárgyakon (mocit is beleértve) felül a felszerelés költség, összbevételből (100.000 körüli bandának hasznos dolog), míg az iskolázottabb pár tagnál havi 2000-2500 körüli a büdzsé. Sok ilyen dolgot a banda közösen finanszíroz. Igen: Van ami megvett, van ami havi fizetős story. És igen, több ember közösen dolgozik valamit, akkor a szerszám és eszköz beszerzésnél együtt is összejöhet a munkafelszerelés egy szintje.

A filmezés, és mellé kis műérzet is jellemző. De a motorok, fegyverek, stb leszervezése is.

Mivel a "jó fiúk ők" alapon mindent eltűrnek nekik esetében kell valami papír is mindenről ezért ugye a szöveg a "tisztességes motorsklub, sportegyesület" irányból indul. Harci motorozás, utcai bunyó és egyéb a Shadowrun világában már elfogadott harci sportokkal.

Read More...

TheElf PLG_KUNENA_COMMUNITY_ACTIVITY_REPLY_TITLE 3 years ago

- Van aki azt várta, hogy JD hiába ügyvéd, Gina hiába doki, mégha mindig hozzáteszi is, hogy valami igazságügyi doki, mégis azt várta tőle valaki, hogy gettólakóként tűz ki célt. Pedig ismered, ha nem szerzünk verdát amiben műteni lehet, seggberúg minket, mert mi lesz, ha valaki egy sörösüveggel elvágja a kezét. Persze csinált másik szakvizsgát is. Arra is hozzáteszi, hogy igazságügyi, meg szakértő. De könyörgöm, az igazságügyi dilidoki, meg az igaziból is aki orvos azt tudja felírni, hogy diagnózis: Hülye vagy

Ginának láthatóan nem tetszik Jim poénja...

Read More...

Útvonal

Aktuális gondolatok

Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?

Bejelentkezés

Kereső

Cookie kezelés

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.