Így játszunk mi - Avagy a kedvenc M.A.G.U.S. háziszabályaink
Az oldal előző változatán egy 10-es toplista várta a rajongókat, de tegyük fel a kérdést: Miért pont 10 szabály lenne a fontos? És meddig szabály
IRC-től a Roll20-ig, asztali szerepjáték online
Emlékszem. Volt egyszer két akció. Az egyiket Mindenkinek néven hirdette akkor még a MATÁV, a legnagyobb hazai vezetékes telefon szolgáltató, a
Campaign Cartograper 3+ Abszolút kezdőknek
10000 Forint nem kevés pénz. Nem az az összeg amit a legtöbben egy hirtelen érzelmi döntés után elköltenének. Az imupulzusvásárlás ennél
Régi? Új? Rendszer?
Amikor a Delta Vision felvetésére, hogy házi rendszereket is vártak jeleztem sok embernek van / volt kész rendszere, de nem küldték el ezért /
Csak egy kép a karakteredről I - Alapoktól a koncepcióig
Egy kép a karakteredről. Sokszor csak ennyit kívánsz. Csakhogy nem sok olyan egyszerű azt prezentálni. Sokak szerint a probléma ott kezdődik, hogy
Fantalas PLG_KUNENA_COMMUNITY_ACTIVITY_REPLY_TITLE 7 months ago

- Legtöbbször azért nézem a filmeket, mert rendszerezni kell így van...így van.
Előveszem és segítségül hívom az adatbázist, ami megoldást fog adni a problémánkra és utána meglátjuk hogyan tovább.

Meg is teszi. Megnézi az adatbázist és a nézők érdeklődési köreit és milyenek általában, aztán mutatja a többieknek.

- Látványtervek később.

Read More...

Fantalas PLG_KUNENA_COMMUNITY_ACTIVITY_REPLY_TITLE 8 months ago

- Attól még mert az infós részleget vezetem még, nem vagyok filmes, mártmint értem én az összefüggést, az infós, boltos részben vannak filmek is, de nem én vagyok aki speciálisan ehhez ért, még ha neked annak is tűnik. De értem én a célzást, már gondolkodtam rajta, hogy erőltessem ezt a dekásosságot vagy sem, hogy egy dologra jobban koncentráljak. De ne aggódj van itt olyan bandacsaj, aki még a csajokat is elcsábítja és motiválja a csatlkozásra, azt elhiheted, de ha valamiért ebben nem bíznánk, nekem vannak olyan képességeim, amivel talán én is el tudnám vállalni a feladatot, de a pszihikájukhoz nem értek úgy mint egyesek.

Read More...

Fantalas PLG_KUNENA_COMMUNITY_ACTIVITY_REPLY_TITLE 8 months ago

Meglepettség látszódik az arcán.

-Mi? Te is szociális adeptus vagy, vagy honnan sejted illetve tudod ezeket a dolgokat? Mellesleg a lövöldözés az nem, de most inkább ezekre azért gondoltam, mert ezekre amúgy is van példa, valamint itt másvalaki fegyvermániás ha jól sejtem. Az sem igaz, hogy nem gondolok az emberekre, nem véletlenül kérdeztem rá, nemde bár.

Nevet. Kicsit kínjában mint jókedvűen, önfeledten, de direkt nem is leplezi és ezt is tudtukra adja tettekkel.

- A többi videó elé/közben/mögé tétele jó ötlet. Nem is külön bérlésre gondoltam. De esetleg lehetne terjeszteni az alvilágban, bár gondolom nagyobb cél érthető el, ha már eleve érdeklődő embereket célzunk meg velük mint random emberkéket.

Read More...

Fantalas PLG_KUNENA_COMMUNITY_ACTIVITY_REPLY_TITLE 8 months ago

Bármennyire is be kell ismernie igazuk van a videó kapcsán, és tudja hogy az ilyen videóknak több oldaluk is van. Rendkívül szórakoztatóak, de károsak is, sokkal rosszabbak és jobban rá lehet függni mint a régi 21. század eleji videókra, amire akkori források alapján szinten úgy hivatkoztak mint a nők elnyomásának szimbólumára, de ez sehol sem volt a mai szinthez képest. No nem mintha minden esetben elnyomást jelentene, talán még a dominából is kinézi, hogy nem csak a dominaságban van benne, hanem a fordítottjában, amikor a férfi a domináns és ebben is úgy tud megjelenni, hogy egyáltalán nem érződik elnyomottnak, sőt a látszólagos elnyomottságban, egyenlő félként tud megjelenni, pont ahogy Gináról is el tudja képzelni. Ezek a videók sokszor elvonják a figyelmét, élvezi is őket, de látja káros hatásukat is és minimálisra szeretné csökkenetni a hatásukat, de ezzel folyamatosan kűzd, ezért volt az, hogy ha videó jött fel témaként erre tudott elöszőr asszociálni, habár pontosan tudta, hogy nem erről lesz szó és ő sem ezt tartja bölcs választásnak ugyanúgy, ahogy a hölgyek említették, de mégis befolyással van rá a dolog. Azt hitte, hogy ha ez a lehetőség kiesik, hát ismerve aki az ötletet feldobta lövöldözésről vagy egyéb akciós videókról lesz szó, de úgy tűnik ebben is tévedett. Igaz be kell látnia, a bemutatkozós videó hatékonyságát, és egyértelműségét. Főleg ha olyan cuki pofákkal lehet toborozni, mint Aika vagy a banda lányai, de inkább Aika. A banda lányairól kicsit más stílus ugrik be neki, de toborzásnak az ő stílusuk is könnyen megfelelhet. Úgy gondolja talán nem venné el az se a kedvet, ha az egész videióban nem csak lányok szerepelnének, hiszen az túl gyanús lenne. Főleg Aikával, nem éppen egy bandásnak teremtésről an szó, még úgy is ha mondandója párhuzamot vonhat aközé, hogy miért lenne bandás és az ilyen személyiséggel miért ilyen a külsője. Gondolja ezt úgy hogy nem tudja ki mit mondana.

- A bemutatkozós videó elégséges lehet, csak ki kell találni, mi, hogy, mi szerepeljen benne és hogy fogjuk elérni a legjobb hatást, ehhez milyen látványt és aláfestő zenét váalsztunk, sok apró részlet meghatárózó kell hogy legyen. Ötletek?

Read More...

Fantalas PLG_KUNENA_COMMUNITY_ACTIVITY_REPLY_TITLE 9 months ago

Már várta a felvetést.

-Valami extrém, bandás sexvideóra tudok gondolni, pedig nem csak abból áll a világ és nem csak így lehet megfogni az embereket, bár beismerem hatékony. De ismerve Marie-t arra gondolhat, hogy a toborzóvideójával inkább olyanok céloz meg akik értenek a fegyverekhez is, ha már háború van. Ez pedig egy látványos lővöldözős videóra utal, ez jó lehet, mert ebből kevesebb van és mint mondtam nem csak ebből áll az élet.

Mondja ezt, de aki kicsit is sejti tudja a kétfajta videó közül melyik hozza több izgalomba, noha a másikkal sincs baja.

Read More...

Fantalas PLG_KUNENA_COMMUNITY_ACTIVITY_REPLY_TITLE 9 months ago

- Na hát tudod milyen a banda, akkor is mással foglalkoznak amikor mással kéne. Húzzuk az időt és értelmetlen dolgokkal foglalkozunk.

Gina felé fordul: - Annyi képzést végeztél hogy az ember már nem is tudja számon tartani, nem tudom hány éves korodig akarod ezt csinálni, de ha így haladsz ha jogot még nem is csináltál mindenképpen fogsz.

Nem is tudojahogy marad ideje banda mellé még ezekre is valamint ennyi papírt megáll az ész.

- Na, de igaza van itt egyeseknek a mellébeszélések helyett a lényegi dolgokra érdemes visszatérni, a terv nélkül fejjel előre ötletet nem támogatom viszont csak azért, mert mesedélután volt


Read More...

Fantalas PLG_KUNENA_COMMUNITY_ACTIVITY_REPLY_TITLE 9 months ago

- Gina harcos, milyen jó harcos. Nem az egyes eseteket kezeli, hanem a mögöttes okokat, okos nagyon okos. Sokat tanulhatunk tőle, és tanulunk is, valamint tényleg speciális orvos, pszihológus, jogász, sok papírja van, ebből is lehet tanulni. Bár a legtöbb embernek egy szakterület is bőven elég, sokaknak még annyi sem.

Elgondolkozik saját magán, hogy mennyire erőltesse tovább az infromatikai és a kiber vonalat és inkább koncentráljon más csak egy területre. A választ még nem sejti.

Read More...

Fantalas PLG_KUNENA_COMMUNITY_ACTIVITY_REPLY_TITLE 9 months ago

Szemmel láthatóan nem csak neki.

-Ezek a papírok, de méginkább a velük járó tudás pedig igen is hasznos és én jól tudom, hogy nem csak ilyen egyszerű diagnózisra, hanem akár komolyabb dolgokra is, főleg szocális adeptusi képességeit kiegészítve különösen hasznos. Ezt meg tudom érteni, mert hasonlítok rá, esetleg nekem is jól jöhet a tudás még az is lehet hogy pályát váltok, sőt mivel eddig az derült ki nem értek egyes területekhez eléggé elgondolkodtató.

Komolyan elgondolkodik magában az eddigi feladatainak, tudásának, területének mi értelme volt

Read More...

Fantalas PLG_KUNENA_COMMUNITY_ACTIVITY_REPLY_TITLE 9 months ago

Figyelmesen hallgatja Jim mondandóját miközben Wandát nézegeti kicsit majd magában nyugtázza hogy Wanda nem olyan jó csaj mint Gina talán ennek ahhoz is köze van hogy kit ismer régebb óta, talán csak a dominák nem jönnek be neki nem is érdekli.

- Akik ide jöttek biztos vagyok benne, hogy mind tudják, ismerik és elfogadják a banda elveit, azért jelentkeztek ide és azért vannak itt, mert már kaptak egy visszaigazolást magukról Jim részéről, ha jól tudom, de persze egy sokadik tisztázás most sem árt.

Read More...

Fantalas PLG_KUNENA_COMMUNITY_ACTIVITY_REPLY_TITLE 9 months ago

Meghökken, de próbál a csajok előtt jó színben feltűnni.

-Igazad van, nem egyszerűség a jó dolog, én vagyok az utolsó aki azt mondja hogy silány megoldás menő, sőt és hogy ha most valami nem jó abban amit mondtam akkor átgondolom.

De nemcsak jó színben akar feltűnni, hanem tényleg át is gondolja a dolgokat

Read More...

Fantalas PLG_KUNENA_COMMUNITY_ACTIVITY_REPLY_TITLE 9 months ago

-Igazán úgy gondolom, hogy még fejlődőképes vagyok és amire most nem vagyok képes a későbbiekben képes lehetek és nem a játék miatt, hanem mert érdekel a rendszer, de majd bizonyítok.

Read More...

Fantalas replied to the topic 'Bemesélés 1. rész - A banda klubházában' in the forum. 2 years ago

Alan fintorog kicsit nemtetszését kinyilvánítva, amikor Seriff is kétségbe vonja, az informatikatudását, de utána hamar átvált enyhe vigyorba.

- Na jó, nyilván itt félreértések vannak, nem szeretnék sokat vitázni, de nem csak az elit szoftvertervező és a programozó az informatikus, hanem a rendszergazdi is és más...na de most hagyjuk, a banda informatikai cuccaiért én felelek, bár ha egyeseknek csak a programozó legyen úgy. A bútoros kérdés, megint nem fontos, szerintem ha lehet érdemes a lényegi dolgokra, a tervre koncentrálni.

Alan körbenéz, rápillant Seriff-re, JD-re, Aika-ra és a Dominára és az újoncokra illetve a Macsekra.

- Noha a terv része most az is, hogy az újoncokat felmérjük, megismerjük, úgyhogy egy kis ártatlan beszélgetés sem árt meg, csak maradjon ártatlan, oké srácok?

Read More...

Fantalas replied to the topic 'Bemesélés 1. rész - A banda klubházában' in the forum. 2 years ago

-Megértem a kereslet-kínálat elvét és ez kicsit erről szól, amiből kevesebb van, az értékesebb lesz. Az meg hogy mennyire vagyok informatikus öthatod részt jogos, de nem végeztem egyetemet, céges sem vagyok, de hobbiból foglalkoztam vele és a banda pár informatikai dolgát is én végeztem. Stevenen látszik, hogy a tényközlés nem sértette meg, de nem is hagyja figyelmen kívül.

Read More...

Fantalas replied to the topic 'Bemesélés 1. rész - A banda klubházában' in the forum. 2 years ago

-Van az informatikának egy olyan szabálya, hogy amit meg tudsz oldani egyszerűen azt oldd meg egyszerűen. Namármost ebből baromira sokat lehet tanulni és az életbe is érdemes átültetni. Ezek a dolgok azért drágák mert pár gazdag sznob vagyonának fitogtatására használja. Ha nem is olyan értékesek lennének mint azok a "dizájnban", a házi is lehet legalább olyan jó, a célnak megteszi. Nem fogja senki az árát kérdezni, én sem tenném. Akkor meg ezek alapján ez a jobb megoldás.

Read More...

Fantalas replied to the topic 'Bemesélés 1. rész - A banda klubházában' in the forum. 2 years ago

-Nem tudom srácok, jobbnak kell lenni az ellenfélnél, de ez a régiesség nem a banda stílusa, még az antik szexjátékok csak-csak, de semmiképp sem azok az unalmas régi dolgok, a kép meg maga abszurd, mondjuk egyeseknek nem számít, nem baj az. Dekorációból ha akarunk valamit, akkor már azt válasszuk ami jobban illik hozzánk és ne keverjük a két egymástól eltérő látványt sem csak azért mert régi, vagy csak tartsuk meg a jelenlegi stílusunkat és rockzenével múljuk felül az unalmas bénaságukat, vagy ha régiesre adjuk a mércét mondtam mi lenne szerintem a jó. A jó extrém szexet mindenki szereti, még azok nem bandás lányok is, akik titokban erről fantáziálnak bizonyos határon belül, nem olyan prüd a világ mint 50 éve. Szerintem ez kijelölheti az irányt.

Read More...

Útvonal

Aktuális gondolatok

Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?

Bejelentkezés

Kereső

Cookie kezelés

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.