Get Connected!

Come and join our community. Expand your network and get to know new people!

Sorry, we currently have no events.
View All Events

jangan lupa tonton dan juga

Like, Share, Comment and subscribe guys

youtu.be/didc55ANqbo

shopee.co.id/OBAT-HIPERTIROID-i.85409681.144624605…

TheElf PLG_KUNENA_COMMUNITY_ACTIVITY_REPLY_TITLE 4 years ago

- Ezek bármelyiket jelenthetik. Bogárváros kapcsán még nuke is volt, de rendcsinálás nem lett. Nekünk most az ellenkezője kellene. Ne legyen nuke, rend viszont igen. Oké, lesz harc,
sokakat el kell kapni. De a harc, a vérengzés nem mindig jó. Az ellenség is könnyen toboroz a brutalitásra mutatva, és a háttérzaj kérdésen is ront. A tűzerő így nem beszédes.


Ven némi igazság a felvetésben, de nektek is a háttérzaj csökkentéséről, nyomozásról beszélt Aika, így gyanítod, hogy rendcsinálás a cél. A nagyobb baj, hogy azt viszont tudod, hogy ez jóval nehezebb feladat. De nyilván ezért van az erősítésben olyan aki a nyomozásban is tud segíteni.

A feladatmegosztás érdekes kérdés lesz. Viszont abban biztos vagy, hogy nem véletlen, hogy míg itt villant tűzerőt Aika, a környéketeken nem ezt a módszert választja, sőt...

Read More...

Fantalas PLG_KUNENA_COMMUNITY_ACTIVITY_REPLY_TITLE 4 years ago

- Legtöbbször azért nézem a filmeket, mert rendszerezni kell így van...így van.
Előveszem és segítségül hívom az adatbázist, ami megoldást fog adni a problémánkra és utána meglátjuk hogyan tovább.

Meg is teszi. Megnézi az adatbázist és a nézők érdeklődési köreit és milyenek általában, aztán mutatja a többieknek.

- Látványtervek később.

Read More...

Boncdoki PLG_KUNENA_COMMUNITY_ACTIVITY_REPLY_TITLE 4 years ago

Széttárja a karját és vigyorog, mint aki meg van győződve, hogy szellemes. Igazából nincs.

- Vagy az egyik, vagy a másik. Talán csak egy kis vadnyugati izgalomra vágyik. Ki tudja? - a többi mondanivaló kicsal belőle e kis hunyorgást. - Majd ha túlélem ezeket az izgalmakat nem felejtem el megtisztelve érezni magam.

Ha a másik jól tudja, akkor egész szép kis ütőerővel szolgálnak és ez alatt nem csak tűzerőt kell érteni. Egy kicsit talán nyugodtabban alszik majd tudva, hogy a sherwoodi vidám legények ilyen nagy erőkkel fogják a pártjukat. Minél többen és minél jobbak közte és a repülő ólom között, ugyebár.

Komoly-e? Még fogalmam sincs. Én csak egy szegény középvezető vagyok. - sajnálkozó képet vág, de ne annyira, hogy komolynak tűnjön, aztán a háta mögött a páncélosokra bök. A járművek úgy gubbasztanak az élénk tekintetű birodalmi rohamosztagosok között, mint a huszonegyedik század harci elefántjai. - Csak következtetni tudunk, nem?

Read More...

TheElf PLG_KUNENA_COMMUNITY_ACTIVITY_REPLY_TITLE 4 years ago

- Gondoltam, ha már annyit nézed a filmeket, amögött nem az van, hogy mondjuk általában tetszenek az ork, törp, troll vagy éppen az elf cicik és azokra izgulsz, hanem rendszerezed is a felvételeket sok szempontból a boltban. Akkor pedig már az is hozzád tartozik. Meg mondjuk megannyi elektronika, a stúdiótól ahol jobban lehet filmezni, mint az utcán, a lőtérig ahol az számolja a találatokat. Ide viszont most nem Gina változatos külseje kell, vagy az, hogy forgatás alatt a világ összes nyelvén tudna beszélni, hanem egy sokkal fontosabb dolog: Koncepció. És ahhoz arra kell építeni, hogy ott van az adatbázis egy csomó nézőről. - Mutat rá a tényre, hogy van egy értékes adatbázisotok.

Mire belekezdenél a válaszodba, már belekezd a folytatásba.

- Meg aztán azt mondod infós vagy, de nem csúcshacker. De a CGI éppen úgy megy neked a filmhez, mint sok más számítógéppel tervezett dolog, programozás, ha valamit össze kell dobni akár díszlethez, akár máshoz. És bocs, de amikor a Renraku CinemaRender vagy a Renraku Scene4D Studio kerül elő, akkor is te vacakolsz a géppel. És bármennyire is nagyra tartom Ginát, nem ő fogja a programokba a toborzófilmhez felvinni a felújított klubház látványterveit.

Read More...

Fantalas PLG_KUNENA_COMMUNITY_ACTIVITY_REPLY_TITLE 4 years ago

- Attól még mert az infós részleget vezetem még, nem vagyok filmes, mártmint értem én az összefüggést, az infós, boltos részben vannak filmek is, de nem én vagyok aki speciálisan ehhez ért, még ha neked annak is tűnik. De értem én a célzást, már gondolkodtam rajta, hogy erőltessem ezt a dekásosságot vagy sem, hogy egy dologra jobban koncentráljak. De ne aggódj van itt olyan bandacsaj, aki még a csajokat is elcsábítja és motiválja a csatlkozásra, azt elhiheted, de ha valamiért ebben nem bíznánk, nekem vannak olyan képességeim, amivel talán én is el tudnám vállalni a feladatot, de a pszihikájukhoz nem értek úgy mint egyesek.

Read More...

TheElf PLG_KUNENA_COMMUNITY_ACTIVITY_REPLY_TITLE 4 years ago

- Bandás napjait, mi? Bár mondjuk a megkezdte a furcsább kérdés. Nekem nem tűnik bandacsajnak, annál inkább úgy néz ki, hogy bevettétek tiszteletbeli tagnak. Ami viszont inkább nektek megtiszteltetés, ha ebbe belement. Ha jól tudom tőlünk DCI White, CI Crow és CI Suarez teljes csapata jön.

DCI, Detective Chief Inspector. A CI pedig jó eséllyel vagy az egyenruhás testvére, vagy pedig a taktikai egység. Gyanítod lesz egy közös felettesük is. Ez viszont szép nagy csapatra, komoly erősítésre utal.

- Komoly rendcsinálás, vagy csak nem akarunk még egy Chicagot, így megtesszük amit a főnökség mond?

Read More...

Boncdoki PLG_KUNENA_COMMUNITY_ACTIVITY_REPLY_TITLE 4 years ago

Kellemesen meglepődött, meg kell hagyni. Észrevétlenséget, rosszabb esetben undorodó pillantásokat várt, amiért egy csapat bunyós és kurva között kötött ki piásan; ehhez képest rövid időn belül a kezét rázogatják. A szolgálata többet látszik számítani mint az azóta eltelt idő... Ki hitte volna. Nem fog egy csapásra gyökeresen megváltozni az önértékelése, persze, de ez most jólesett neki, különösen egy ilyen robin hoodi hírnévnek örvendő bagázstól. És így talán jobban ki is mer bontakozni a Zsaruk jelenlétében. Talán még jól is járnak ezzel, bár nála sose lehet tudni.

A szerelő trióval hajlandó törődni. Őket kikérdezi az előéletükről meg arról, mihez értenek, mivel volt már dolguk a praxisuk alatt. A többieket csak végigmustrálja. Kidobó legyen ijesztő és kemény; a többiekhez meg csak annyira ért, amennyire a kocsmatöltelékek - elég pár szó. Fast forward előre, és vélhetően mindannyiukat leszerződtetik.

A megszólításra felnéz és szélesen elmosolyodik. Jóval fesztelenebb, mint fél órája volt.

- Ja, remekül van. És jó a füled. Az ügynök megkezdte bandás napjait. - vigyorog. Láthatóan csiklandozza a humorérzékét a szituáció. - Vagy mi csaptunk föl zupásnak. Döntsd el magad. Mindenesetre nagyszabású rendcsinálás van a láthatáron.

Read More...

TheElf PLG_KUNENA_COMMUNITY_ACTIVITY_REPLY_TITLE 4 years ago

- Ehhez nem kell szociális adeptusnak lenni. De többféle filmre lesz szükség, és ez a fontos. Ellenben, te vagy a banda egyik fontos filmese, nem ártana, ha lenne ötleted rá neked is. Ugyanis a csajos ötletek amik a vonzerőnkre építenek nem mindig működnek. Leginkább akkor nem, ha éppen bandacsajokra is szükség van.

Egy pillanat szünetet hagy.

- A lőtérre mindenki jár majd, de nem lőtéri csapatot keresünk, hanem gondolom, döntően a filmes csapatot bővítenénk. Te tudod azt is mire van szükségünk.

Read More...

Fantalas PLG_KUNENA_COMMUNITY_ACTIVITY_REPLY_TITLE 4 years ago

Meglepettség látszódik az arcán.

-Mi? Te is szociális adeptus vagy, vagy honnan sejted illetve tudod ezeket a dolgokat? Mellesleg a lövöldözés az nem, de most inkább ezekre azért gondoltam, mert ezekre amúgy is van példa, valamint itt másvalaki fegyvermániás ha jól sejtem. Az sem igaz, hogy nem gondolok az emberekre, nem véletlenül kérdeztem rá, nemde bár.

Nevet. Kicsit kínjában mint jókedvűen, önfeledten, de direkt nem is leplezi és ezt is tudtukra adja tettekkel.

- A többi videó elé/közben/mögé tétele jó ötlet. Nem is külön bérlésre gondoltam. De esetleg lehetne terjeszteni az alvilágban, bár gondolom nagyobb cél érthető el, ha már eleve érdeklődő embereket célzunk meg velük mint random emberkéket.

Read More...

TheElf PLG_KUNENA_COMMUNITY_ACTIVITY_REPLY_TITLE 4 years ago

- Pasik... Mindenféle kavarog a fejedben, de hol dugásra, hol lövöldözésre gondolsz viszont nincs sok ötleted arra, hogy mi legyen a filmben. Vagy inkább a filmekben. Tök jó, de ki az aki nézni fogja a videót? Hol fogja nézni? Te vagy a nagy szociális adeptus, és pont az emberekre nem kérdezel rá magadban és arra, hogy hogyan fogjuk elérni őket. Mert nem hiszem, hogy a helyi adón akarunk venni a legolcsóbb időpontban reklámidőt. Kerül toborzófilm a következő eladásra szánt video elé, mögé... Kerülhet koncertfelvételhez, sport témához, sok helyre tehető toborzó anyag. És nem egyforma kell mindenhova.

Read More...

TheElf PLG_KUNENA_COMMUNITY_ACTIVITY_REPLY_TITLE 4 years ago

Valóban hallottál róluk, de ők feltehetően úgy tudják, téged például azért robbantott fel pár terrorista, mert nem voltál korrupt szemben sokakkal. Ez máris jó pont a szemükben. Mint az is, hogy a mostani társaság akihez tartozol is becsületes. Szóval nagy konfliktus, ha ennél sikerül megmaradni nem nagyon lesz.

Ha a saját részlegedbe való toborzásnál nem vállalsz központi szerepet, akkor már csak minimális szerep marad rád: Ha már a banda amit lehet hivatalosan is papíroz, és te épp tiszt lettél akinek toborzásra is van joga, és ők amikor belépnek az is papírozva lesz, akkor a rád maradó dicsőséges pillanat aláírni a munkaszerződést.

A bármiből bármit szerelőguruk valóban jó választás, de a többi felvehető személy is megoldja az alulra toborzás kapcsán felmerülő igényeket. Így viszont azért a copper boys pár tagja azért hozzád is odamegy kezet fogni, bemutatkozni.

A kiérkezett "nagyfőnökről" hamar kiderül, hogy ugye ő a bandának területi vezetője. Amit a skilled mond: Nekik veszett hírük van, mert "olyanokat is kaptak el, akik a rendes zsarukat röhögve kijátszották". Amiben lehet némi igazság is. Csakhogy a dolog háttere is egyértelmű: Ebbe a bandába nem az lép be akinek kell valami munka, és épp a Lone Starnál van állás, hanem kb. az aki született zsaru és akinek a céges rendőrség nem elég jó.

Egy DS Jenkins néven bemutkozó, de a barátainak csak "Liz" csajszi viszont a bemutatkozás után is ott marad:

- Te ugye Lilly haverja vagy? Jól van? Ha jól hallom, akkor neki, meg a különleges ügynöknek megyünk páran segíteni.

Read More...

Boncdoki PLG_KUNENA_COMMUNITY_ACTIVITY_REPLY_TITLE 4 years ago

Ismét bizonyítja, hogy az életmódjához szorosan és elválaszthatatlanul hozzátartozik a vállvonogatás.

- Nem nyugdíjas állásra kellenek az új kölykök. - mondja olyan lágyan, ahogy csak az ilyen kevéssé emberbarát kijelentéseket lehet. De azért folytatja. - D ha sikerül megfelelő áron elpasszolni, annak se vagyok ellenére. Majd meglátjuk.,

Lehuppan a motorháztetőre, és onnan, a lábát lógázva nézi végig, amint az ágrólszakadtak elősorjáznak a fedezékükből. A szemén látszik, hogy máris derűsen számolgat és felméri leendő (khm) üzletfelei adottságait. Mikor mind előkerül, ő is is odabattyog a többi említésre méltóval a legintelligensebbnek tűnőkhöz, hogy tájékoztassák őket a helyzetükről: ebben örömmel ki is veszi a közvetlen részét, derűsen magyarázva, hogy RASZtalan felebarátaik végre a nagyfiúkkal egy pályán játszhatnak. Persze ha nem teszik, az se baj, de a katonák ingerlékeny teremtmények... Rajong az ilyen helyzetekért. Valószínűleg nem hal bele, ráadásul megvan a tehetsége, hogy néhány könnyed, csevegő tónusú mondattal érzékeltesse, pontosan mennyire is fenyegetve vannak a beszélgetőpartnerei. A fegyveres fenyegetés előtt mindig ott kell legyen a fegyvertelen fenyegetés is, és most ezt adja elő - szigorúan cukormentes változatban, itt és most bűn lenne túltolni - a zökkenőmentes együttműködés érdekében.

A technikai részleteket megkapja Csavaranyu.

Végül készséges üzletfeleik szétszaladnak, és csakhamar kiderül, hogy valóban megdolgoznak a... Ha nem is pénzükért, de hogy jó szemmel nézzenek rájuk. Egész szép kis menüt hoznak össze, amiből ők aztán szemezgethetek. Sheriff különösen megörül a sufnituningos szerelőknek - ha valaki ilyen körülmények között ilyen tehetséget mutat, annak adj egy tisztességes műhelyt és ragyogni fog. A kocsmaszemélyzet nem olyasmi, amit sárból előhalászott gyémántnak nevezne egy mégoly elfogult illető is, de első blikkre használhatónak tűnnek és nem lesznek nagyok az igények. Ha a pusztulatból kikerülnek, már az is komoly előléptetés lesz mindannyiuk számára.

Ekkor dobja fel az elf a javaslatát, és ezzel erősen vegyes érzelmeket kelt kedvenc iszákosunkban. Hallott már szegről-végről a Zsarukról, hogyne hallott volna. //Hallottam? Van Bandaismeretem.// Annak viszont, hogy diplomáciába is bonyolódjanak velük, nem szükségképpen örülne. Nem vágyik rá, hogy ezen a környéken belefusson egy jobb sorsra érdemes régi ismerősbe; és még kevésbé vágyik arra, hogy ez a régi ismerős felismerje, és érzékeltesse, mennyit zuhant rendőrségi múltja óta. Valószínűleg sokkal többet, mint a Copper Boys tagságának nagyobb része. A gerincük is lámpaoszlop ahhoz képest, ami neki megmaradt. De azért rábólint. Mi mást tenne? Az erősítés az erősítés, és nagyobb méltánytalanságokat is lenyelt az utóbbi években.

Csak ne várja senki, hogy a reflektorfénybe áll velük szemben. Fegyverrel kell kergetni, hogy arra hajlandó legyen.

Read More...

Útvonal

Aktuális gondolatok

Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?

Bejelentkezés

Kereső

Cookie kezelés

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.